reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Witaj ARLEN :)

Ale dziewczyny się rozpisałyście, parę dni mnie nie było, więc zaległości sporo :)

Ja byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej u gina, wszystko ok, kazała testować jak najszybciej i jak wyjdzie test pozytywny to za 5 tygodni na wizytę :) Mój termin testowania podałam troszkę wygórowany czasowo, ale myślę, że moze w tym tygodniu zatestuję...
Niepokoi mnie parę objawów, ale nie będę gdybać zobaczymy...Jak ma być dzidzia to będzie druga krecha i już :)

sandra czekamy :-)

reklama
Dziewczyny - co do na ratunek, to powiem wam, że jak była pierwszy raz na forum jako 'pam' i jak sie okazało kim jest - to byłam w mega szoku. nie mogło to do mnei dotrzeć. Teraz nie jest to dla mnie już rewelacją, co więcej, wiem ze czyta to wszystko i juz kombinuje jak ponownie wbić tu pod innym nickiem. Po co? nie mam pojęcia, chyba ją to bawi.

sandra - &&&!!

mrówkaa - problem z tsh wyszedł przypadkiem, dzieki lekarzowi pierwszego kontaktu. wyższe tsh nie jest powodem niemożności zajścia w ciąże, ale jest niebezpieczne dla maleństwa i utrzymania ciąży. poza tym u mnie tsh to jedno, pcos to drugie, a nasienie mojego to trzecie, i tak pod górkę. ale dzieki :) kiedyś udac się musi! :)

Sandra Czekamy na wieści od Ciebie!!!!

ARLEN
Witamy!!:-) Ja również staram się o druga dzidzie, bo moja córcia to już pannica, więc czas najwyższy:tak:

Ojj dziewczyny zaczeły mnie boleć piersi, mam nadzieje, że to dobry znak:tak: A brzuch czasami dalej pobolewa, juz nie tak jak wcześniej, nie ćmi tak, tylko mam takie chwilowe ukłucia, lub dłuższe bóle jak na @.

mycha05 mnie też piersi bolą po bokach i podbrzusze, które nigdy przed okresem mnie nie bolało...Od dwóch ni dziwnie mi słabo. Zaczęło się w niedzielę, gdy siedziałam wieczorem na kanapie i nagle mega zawroty..Myślałam, że to zmeczenie, ale następnego dnia się wyspałam i to samo..Dziś znów...Trzymam za Ciebie kciuki, będzie dobrze :-)

mycha05 ja do 27.05 na bank nie wytrzymam...Mój mąż twierdzi, że na bank nic nie będzie, bo takie szczęście to mają tylko nieletnie, ale ja milczę...zobaczymy :) Dzisiaj przyszły moje testy zamówione na allegro...Kusi mnie..kusi ... :-)

ni_kusia No mnie też właśnie bolą po bokach. Ja również trzymam mocno kciuki za Ciebie i za nas wszystkie:tak:

arlen
A ile Twoja córcia ma lat?

Kasieczek, właśnie miałam Ci pisać, że rzeczywiście ogarnięcie tematu tsh jest teraz szalenie ważne, żebyś nie musiała się martwić o utrzymanie ciąży. Trzymam kciuki mocno, żeby wszystko się ustabilizowało jak najszybciej.

A z takim trollowaniem na tego typu forum to naprawdę trzeba mieć coś z głową. Przecież czytanie i odpowiadanie z taką częstotliwością zajmuje całe mnóstwo czasu. I ten czas jest czasem wartościowym, jeśli czytamy i piszemy, żeby się czegoś rzeczywiście dowiedzieć albo czuć wsparcie. A takie pisanie? Dla rozrywki? Tylko co to za rozrywka? Świat nie przestanie mnie zadziwiać.

reklama
Kochane, na wstępie błagam nie pocieszajcie mnie, bo ja liczyłam się z takim wynikiem
Wynik Bety negatywny - brak ciąży
<0,100
w powierzonym materiale badanie wykonano dwukrotnie,
tak więc teraz cierpliwie czekamy na @ i zaczynamy staranka od nowa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry