dominisia875
Fanka BB :)
Mam nadzieje, ze dominisia wkrotce naprawi komputer i wroci do nas. Powiem Wam, ze jakos zadomowilam sie na tym watku i mi tu dobrze, mamy fajne towarzystwo. Na styczniowkach jakos sie nie moge wdrozyc
z tymi bolami podbrzusza jak na @ to jest to cos, co zaciazone dziewczyny czesto zglaszaja jako objaw. Ja sie troche martwie, bo w ogole nic nie czuje. W pierwszej ciazy czulam podbrzusze jeszcze przed @. Wiecznie cos tam 'cmilo' i od czasu do czasu ciagnelo. Teraz mam wrazenie, ze nic tam na dole sie nie dzieje. W ogole w obu ciazach, nawet tej drugiej krotkiej, mialam takie dziwne uczucie, jak jechalam namochodem i mnie kiwalo - mialam wrazenie, ze tam wszystko nie jest zwarte, ze porusza sie z kazdym wertepem i ze zaraz przez te wertrpy cos sie odklei. Pewnie to w glowie bardziej bylo, ale np.teraz tak nie mam.
.
Kochana, to że nie boli nie znaczy że nie jesteś i od razu proszę te myśli wyrzucić bo wirtualnie pupę spiorę
jak pojawi się tylko czarna myśl proszę sobie przypomnieć o moim wirtualnym pasie
:-)
więc zakładając, że faza lutealna będzie trwała ok 14 dni to @ powinnam dostać ok 47 dc. 
Co tam jeden paw... zobacz ile wspaniałych dni przed Tobą
Co do żołnierzy, obawiam się, że zbyt mocne nie są więc mogą nie doczekać. Jakoś dziwnie mam z tą owu, o ile rzeczywiście dzisiejszy ból to owulacyjny, to dość późno.. pewnie znów na CLO skończę, ale w sumie poprzednio na CLO zaszłam, więc jak do sierpnia nic nie wyniknie to pójde po wspomagacze jednak.