reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Nie martw się, ja też dzisiaj płakałam. Myślałam właśnie o tym samym. Tym bardziej, że wiosna i wysyp jest brzuszków i wózków :/ Kiedyś na pewno się uda, możliwe nawet że już się udało. Cały czas trzymam kciuki za wszystkie staraczki :))

Na_Ratunek...nie łam się. Wszystko się uda:) Nawet jeśli tym razem to jeszcze nie to,to w następnym cyklu na pewno będziesz mamą:) może magiczny dzień matki przyniesie Ci prezent już w tym miesiącu,a jeśli nie to przeciez za miesiąc jest dzień ojca;) głowa do góry! stres raczej nam nie służy....

Na_Ratunek colormania
Dziewczyny młodziutkie jesteście Wy za bardzo się tym wszystkim przejmujecie. Ja mam 28 lat i wiem, że mi się uda, teraz czy później będę w upragnionej ciąży nie ma innej opcji. Chciałabym żebyście też tak myślały. Nie w tym cyklu to w następnym się uda i to jest mój tok myślenia. Nie wolno się poddawać tylko być dobrej myśli.

Witam sie w poniedzialkowy pranek.
Na Ratunek Ewka ma racje, ja wiem ze bardzo chcesz ale jestes taka mloda, jeszcze niejeden raz zobaczysz dwie kreski na tescie ciazowym ;-) choc ja nadal trzymam &&&& bo Twoj cykl nadal trwa!
Colormania za Ciebie równiez trzymam &&&&& i za inne!
Dominisia serdeczne gratulacje!!! :-)

U mnie jeszcze przed owulką. Czekam cierpliwie.

Pozdrawiam i milego dnia zycze!

Karola olej rybi jest zrodlem kwasów omega-3. Biore tez z innych wzgledow nie tylko w zwiazku z proba zajscia w ciaze. To moj pierwszy cykl starn o drugie dziecko. Po owulce bede łykac tylko kwas foliowy.
U Ciebie tempka wysoko! Super :-) Kiedy testujesz?

Helol! Jak tam ranem Wam mija?

Ja mam dzisiaj wyższa temperaturke, test robiłam zgodnie z planem, ale oczywiście za wcześnie, bo nic nie widać, nawet cienia. Brzuszek mńie pobolewa - wczoraj z prawej strony, dzisiaj z lewej. No nic.

do pracy rodacy.

reklama
Witajcie :) ja juz w pracy. U mnie nadal po staremu, czyli @ jeszcze nie ma, testu nie powtarzalam bo sie boje, sutki nadal bola ale juz mniej, chyba mi (.)(.) urosly bo powoli nie mieszcza sie juz w stanik i sa tak jakby twardsze, brzuch pobolewa raz z prawej a raz z lewej. Chyba w koncu @ przyjdzie, mam takie dziwne przeczucie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry