Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Dobra to ja tez: mnie stuknęło w sierpniu 27 wiosen. Wcześniej się nie decydowałam bo najpierw studium potem studia trochę przydługie bo 5,5 roku. (To nie z mojej winy tylko UE tak sobie zażyczyła i musieliśmy zostać na uczelni pół roku dłuzej).
A co do tego USG to nie dość, że rozwiało wszelkie wątpliwości (jak się domyślam nie tylko moje) to jeszcze znam przychodnie, która ten tekst wstawiła. Wiarygodność stuprocentowa
. Cóż, tylko mi trochę wstyd, że sama nie pomyślałam zeby poszukać czegoś w necie! :-[ W końcu dyplom Uniwersytetu Medycznego w Łodzi do czegoś zobowiązuje! :-[ Ale jakby coś to już nie będę się ociągać. A o leki to możecie pytać bez ograniczeń tego nie muszę nigdzie szukać, chyba, że głowę gdzieś zasieję! ;D
Tylko, że teraz nie za bardzo będzie okazja. Pojutrze wracam na trochę pomieszkać w szpitalu. Tym razem mam nadzieję, że nie na dłużej niż dwa tygodnie. Gdyby coś się przedłużało to poproszę Mężusia to Wam parę słów napisze w moim imieniu.
A co do tego USG to nie dość, że rozwiało wszelkie wątpliwości (jak się domyślam nie tylko moje) to jeszcze znam przychodnie, która ten tekst wstawiła. Wiarygodność stuprocentowa
Tylko, że teraz nie za bardzo będzie okazja. Pojutrze wracam na trochę pomieszkać w szpitalu. Tym razem mam nadzieję, że nie na dłużej niż dwa tygodnie. Gdyby coś się przedłużało to poproszę Mężusia to Wam parę słów napisze w moim imieniu.