reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Może Wasze dzieciaciaczki jak się dowiedziały, że na kwietniówkach jest tyle chłopców to stwierdziły, że dla równowagi zmienią się w dziewczynki? Hihi.
Ale i tak najważniejsze, że są zdrowe :)

reklama
Ja swojego Kubusia na 100% potwierdze w lutym, po usg 3d.... wtedy to już powinnam wiedzieć na pewno.... czy Kubuś na sali porodowej nie zmieni się w Ole :)

Wiecie co, ale ten czas szybko leci.... pamietam wrzesień jak diwedziałam się o ciąży i szybko z mam starających się przeniosłam się tutaj.... a my już mamy styczeń 2006 i jakies 3 miesiące z hakiem albo bez :) do rozwiązania..... zleci jeszcze szybciej....

Ok dzisiaj tez zaliczylam wizyte, oczywiscie powtorka glukozy tym razem z przykazaniem ze nie wolno jesc slodkiego w nocy poprzedzajacej badanie:)....a poza tym ROSNE... mam juz powoli dosyc zwlaszcza po dzisiejszym dniu, ulice nieodsniezone, slisko ja z bebenkiem wiem musze podwojnie uwazac...poza tym zaczela mi sie woda zatrzymywac wiec puchne, w nocy potrzeba spychacza zebym sie obrocila na bok...a tak ogolnie to OK :laugh: moze dzisiaj mam jakis gorszy dzien dlatego tak marudze...

No i jeszcze moj synek wyszedl z zalozenia ze kopanie mamusi w zoladek w nocy jest wspaniala rozrywka wiec zaczal robic to dosc regularnie...Anek to przerazajace ze to juz w tym roku..dopiero sie mowilo jeszcze tyle czasu poza tym to w przyszlym roku a tu prosze 3 stycznia zaraz luty...i nie wiadomo kiedy kwiecien...tez ostatnio maz mi powiedzial ze dopiero co test robilismy a juz niedlugo bedzie na swiecie.

Anek@ nie dość że mamy podobne nicki:), czekamy na synków:), to ja dzisiaj też z rana potrzebowałam kogoś zeby za mnie uważał na tych nieodśnieżonych ulicach jak wracałam z glukozy :) i od kilku dni proszę męża o pomoc przy przewracaniu na bok :) ale mamy podobnie :) :-* :-*

Anek hi hi hi nic nie pisalam bo moj maz czesto zmienia w tej kwestii zdanie...ale Dominik zmienil decyzje co do imienia i zamiast Daniela ma byc Kubus:))podobno to juz wersja ostateczna bo od ponad tygodnia nie slysze zeby cos mu znowu nie pasowalo i juz zaczal sam mowic do brzusia Kubusiu wiec chyba to juz to:)wcale sie nie zdziwie Aniu jak jeszcze urodzimy w tym samym dniu :laugh:

Dobre, dobre!! Aneczko :)
No to każdy Anek urodzi sobie Kubusia :)

Anek chyba na to sie zapowiada :laugh: a jak wyniki glukozy? wszystko ok?

reklama
Na moim wyniku stoi napisane poziom glukozy 5,9. Lekarz mówi, ze superowo, ze moge robić za odkurzacz słodkiego:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry