reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21 witaj po powrocie i następny niech przyniesie relację z porodu :)

Hej dziewczyny!
Rybcia - witaj po powrocie ze szpitala, dobrze że już wszystko ok :)
Dzisiejszego poranka jestem pierwsza na bb, ale stało się tak tylko dlatego że nie moge już spać, chyba organizm przygotowuje się do nowej roli i wcześniejszego wstawania   :p Obudziłam się równiutko o 6.00.
Dziś ide do gina, może dlatego nie mogę spać, zawsze jak mam jakieś badania to źle śpie. Ciekawe co mi powie, czy mam sie nastawiać na rozdwojenie jeszcze w marcu czy dopiero w kwietniu ::)

No witaj Rybciu!Super,ze juz ok.

Iza masz racje, ze te ranne pobudki to najczesciej z powodu jakiegoś wydarzenia. Ty pójdziesz zobaczyć dzidzię albo chociaż dowiedziec sie samych dobrych rzeczy na jej temat, a ja?Zobaczyć tesciową, hi,hi,hi!

Nasz Stukuś_Pukuś ma zakaz opuszczania swojego domku do końca marca, bo zaprzyjaźniona położna ma urlop do 30 marca. Więc chyba załapię się na kwietniowa mamusię:)

Ja też mam dzisiaj wizytę i nie spałam od 4.00, z tym ze później udało mi się na godzinkę zdrzemnąć. Ja mam taki sam zamiar jak Iza, wypytać się czy poród w marcu czy w kwietniu. Wczoraj wieczorem łapały mnie już takie bóle, że niewiele brakowało, żeby ruszyć do szpitala ale potem przeszło i do tej pory cicho sza.

Dori te skurcze stracha mogą narobic co??

ja dzis tez zle spałam nie mogłam znaleźć sobie pozycji do spania
i rece cały czas mi drętwiały

Rybciu witaj po powrocie ze szpitala.
Oby nastepny powrot byl juz tym z malenstwem. :)

Rybciu witaj, dobrze że u Ciebie i maluszka wszystko bobrze :)

reklama
Rybcia, witaj :)

A mi Pan G powiedział, że mam już łożysko III stopnia... Czyli w każdej chwili mogę zrobić wypad do szpitala (w dalszym ciągu torba niespakowana, hehe).
Tyle, że dzidziolek jest liliputem i się troszkę martwię, że będzie za mały jak się urodzi... Może jeszcze dotrwa te 2 tygodnie?? W poniedziałek będę miała sprawdzaną szyjkę i wtedy będziemy się zastanawiac co ze mną zrobić. Możliwe, że czeka mnie patologia, brrr.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry