reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

no i ja jestem po wizycie..:)
Pan Doktorek potwierdził wyniki testu pappa, że wszystko bardzo dobrze :) zbadał, powiedział, że szyjka git długa itd itd.. jak ja lubię te wizyty on dziala na mnie kojąco, ma tyle spokoju w sobie. Dziś rozbawiłam go do łez, gdy na początku wizyty wyjełam tel i mowie: Panie Doktorze, otworzę notatnik w telfonie gdyz zapisałam sobie tam pytania do Pana" no i padł ze śmiechu zwłaszcza gdy pierwszym pytaniem okazało się: kiedy możemy wrócić do seksu? :))) odpowiadał cierpliwe na moje pytania, wyszłam spokojna i z niecierpliwością czekam na nastepny czwartek i USG zobaczę dzidzi przed świętami, może pokaze co tam ma między nóżkami :))

reklama
U nas wszystko ok, dzidzia ma 8 ? Cm? Niepopatrzylam dobrze :-D
Lekrz mowil ze 'malo zaineresowana ze kukamy, w nosie dlubie'
Bylo widac jak smiga raczka od brzuszka do buski co chwila.

Plci nie dalo rady okreslic - lek otwarcie powiedzial ze ma slab sprzet.
Zmierzyl NT i kosc nosowa. NT - 1,9 /nie mowilam mu nawet ze juz mialam prenatalne/

Aha luteine jeszcze conajmniej 4 tyg.

Mam b nisko lozysko i mowi z mozze byc problemem - ale jeszcze czas i moze sie podnies/moze dlatego t lutein@/

Sorki ze tak nieskladnie ale pisze zybko zanim core wykapie zebysie sie nie martwily :-)

Zobacz załącznik 598693Zobacz załącznik 598694

no i ja jestem po wizycie..:)
Pan Doktorek potwierdził wyniki testu pappa, że wszystko bardzo dobrze :) zbadał, powiedział, że szyjka git długa itd itd.. jak ja lubię te wizyty on dziala na mnie kojąco, ma tyle spokoju w sobie. Dziś rozbawiłam go do łez, gdy na początku wizyty wyjełam tel i mowie: Panie Doktorze, otworzę notatnik w telfonie gdyz zapisałam sobie tam pytania do Pana" no i padł ze śmiechu zwłaszcza gdy pierwszym pytaniem okazało się: kiedy możemy wrócić do seksu? :))) odpowiadał cierpliwe na moje pytania, wyszłam spokojna i z niecierpliwością czekam na nastepny czwartek i USG zobaczę dzidzi przed świętami, może pokaze co tam ma między nóżkami :))

ale nie napisalas co doktorek odpowiedzial na to pierwsze pytanie !!!!!
ciesze zsie ze wszystko dobrze

U nas wszystko ok, dzidzia ma 8 ? Cm? Niepopatrzylam dobrze :-D
Lekrz mowil ze 'malo zaineresowana ze kukamy, w nosie dlubie'
Bylo widac jak smiga raczka od brzuszka do buski co chwila.

Plci nie dalo rady okreslic - lek otwarcie powiedzial ze ma slab sprzet.
Zmierzyl NT i kosc nosowa. NT - 1,9 /nie mowilam mu nawet ze juz mialam prenatalne/

Aha luteine jeszcze conajmniej 4 tyg.

Mam b nisko lozysko i mowi z mozze byc problemem - ale jeszcze czas i moze sie podnies/moze dlatego t lutein@/

Sorki ze tak nieskladnie ale pisze zybko zanim core wykapie zebysie sie nie martwily :-)

Zobacz załącznik 598693Zobacz załącznik 598694

napewno ta luteina z powodu lozyska ... ja mam porownanie twoich i moich danych bo ten sam etap ciazy :D tydzien temu mialam diidzie 7,3 bodajze wiec jest ok :D

Gratulacje Wam wizyt :*

U mnie wsio okej, schudłam od poprzedniej wizyty, 2,3kg na plusie od startu. Wszystko ładnie rozpulchnione, lekarz się śmiał że prezent dla męża na gwiazdkę jest :tak: Wyniki moczu jak u nastolatki, w końcu poprawnie zrobione. Mam brać magnez i cyclo 3 na efekt ciężkich nóg, w połowie stycznia USG połówkowe. Przyznam, że trochę się cykałam przed tą wizytą, bo jakaś niespokojna ostatnio jestem. Na szczęście wszystko w porządku.

Dziękuję za kciuki :*

reklama
mam wyniki!!! te z cytomegali, teraz przyszly...... płakac m isie chce, nie wiem.. wychodzi na to ze mam cytomegalie!!
wynik z awidności wyszedł 0-81 a normy <0,40 niska awidnosc >= wysoka awidnosc
a CMV IgG wyszło 41 co oznacza wynik dodatni

nie wiem co myslec troche mnie to przeraża...

Do góry