reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
emotion myślę że jednak różnica jest, wiem ile siły włożyłam w urodzenie Samiego (4,3 kg) a Tymka (4,8) i wierz mi że różnica była, całe szczęście poród trwał krócej i miałam bóle parte których nie miałam przy pierwszym porodzie bo przypuszczam że gdyby trwało to tyle co ten pierwszy poród to nie miałabym już siły na parcie
Porownania nie mam :)
Wlasnie dlatego mi dali ZZO bo moglam chwile odpoczac i przespac sie godzinke czy dwie,

JSarenka ja tez do poloznej parte mam a ta dpokojnie poczekac a ja ale to juz sa parte hihihi
A ja sie uparlam ze chce do kibelka i ona mi tlumaczy ze mi sie wydaje ze to tak naprawde juz bole parte i zebym powoli jak czuje bol zaczyna przec i cwiczyla - ze na pewno nie urodze bo to ok godz trwa i tak - a ja sie z nia klucilam ze dopoki mi nie pozwola isc do kibelka to nie bede przec :D

Kolorlove gratuluje wizytki :)

Ja tez mam ciagle skurcze [miesiaczkowe] dosc czeste, boe jakby mnie ktosik nozem w srodek ladowal A do tego czasem mam jakby mi kamieni naladowali w macicy i ciagnie w dol - ale rozwarcia i jakiejkolwiek ''akcji'' zero :D

Emotion to mamy podbne bóle, jak to fajnie , że Was mam, uspokajacie jak wieczorna meliska) Fajnie się z Wami wymienić doświadczeniami.
Ja rodziłam z gazem, w trakcie porodu to tego nie chciałam, bo nie pomagało, a m wciskał mi to w twarz, że miałam tego dość, ale przy zszyciu wzięłam sobie pooddychać no i zaczęłam odlatywać w głowie się kręciło, ja czułam się jakbym była nawalona a położna mói Pani dalej Go wdycha, a ja, ze jestem już na totalnym odlocie więc dziękuję, no ale igełki nie czułam jak mnie szyłą.Nie wiem czy to z emocji, czy fakt ten gaz tak działa:)

dzięki dziewczyny za odpowiedź odnośnie zoo, ja osobiście myślałam o gazie właśnie, ale jak to wyjdzie to się zobaczy :-D

ja sie 'melduje' po wizytce [wiem ze trochu pozno ale sie 'zbiera' przez dzien :) ]

Wiele nie mam do powiedzenia bo lekarz wiele tez nie mowil, nie zwrocil uwagi na notke o cukrzycy ciazowej.
Stwierdzil ze dziecko duze i ze jak bedzie ponad ,4500 'to bedziemy ciac' po chwili dodal 'choc z cesarka tez bedzie problem' i ja spytalam jak to problem a on powtorzy; 'no z cesarka bedzie problem'... - niewiem ja to odebralam jakby chcial zeby mu zaplacic... :]

Dziec juz ma 3, 300 .. :] [cora w 37 tyg mmiala tyle samo czyli synek wychodzi na wiekszego trochu :D]

Emotion przy cukrzzycy cc nie zalecają. Rana się gorzej goi i może się paprać, więc pewnie o to mu chodziło...

reklama
Emotion A nowemu lekarzowi to chyba bedziesz musiala posmarowac zeby skierowanie wypisał. Pogadaj ze starym oco chodzi bo ok 38 tc sie robi cc

Paulinka jak maly?
Kciuki za wizyty

Do góry