reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Mika jeszcze dużo czasu na łożysko.Pamiętam jak mi przy 22 tyg o mówili na następnym usg za 2 tyg było już ok.Alę cięszę się że juz po bo czekałąmać do pracy z l4 wiec tr
Tekla zaciskam kciuki.Ja po wizycie musze jechac z l4 wiec dużo mi czasu zejdzie, odezwe sie wieczorkiem

Ewka- gratuluje!

No wiec jestem po wizycie. Srednie wiesci... z dzidzia wszystko w porzadku, chociaz nie napatrzylam sie, ale niestety trofoblast opiera mi sie o szyjke i jesli lozysko tam sie wytworzy, nie podniesie sie to bedzie lozysko przodujace... zawsze kurna cos... niby nie mam zalece zeby duzo lezec, moge wspolzyc, ale i tak do wizyty 7.01 planuje leniuchowac...
Jest kupa czasu żeby się to wszystko wyprostowało, luteinę masz przepisaną??? Bo mi kazał na to lutkę brać i może ona pomoże. Kazał mi się tym w ogóle nie przejmować i żyć normalnie tak jak żyłam przed ciążą, wiadomo bez pajacowania, ale łożysko przodujące to nie koniec świata, ja się tym w ogóle nie przejmuję już. Ty też się nie stresuj :*

Skodzia- tak mam lutkę, już zaaplikowaną;)) mi tez w sumie nie kazala sie przejmowac i nawet nie mam jakis specjalnych zalecen, ale tak jak pisalam- bede troche wiecej lezec. Mialam nadzieje ze juz bedzie bez przygod, ale niestety sie nie da... wiadomo, ze najwazniejsze, ze z dzidzia ok, ale lozysko przodujace nie jest do konca bezpieczne i wlasnie o dzidzie sie martwie...
Dzieki dziewczyny:*
Kochana a co w ciąży jest bezpieczne???? Same zakazy i nakazy :-)

Ewka, Mika Gratulacje!!!:-D
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące niedługo.:tak: Ja mam wizyte 23.12 ale tylko u położnej także żadnego USG nie będzie, a szkoda.;-) A połówkowe mam 21 stycznia. :tak:

reklama
Do góry