reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Na wstępie gratuluję wszytskim dziewczynom udanych wizyt.
Mikuś- nie przejmuj się moja znajoma tez miała łożysko przodujące i pózniej wróciło wszytsko do normy i rodziła naturalnie. Bedzie dobrze:)
Ja w poniedziałek byłam u ginki, myślałam, że mam grzybka, albo jakieś zapalenie, bo mnie tam i piekło i swędziało, no ale pózniej trochę mniej, myślałam, że wyjdzie jakiś stan zapalny a Ona mówi mi że nie że wporzo.
Pózniej była chwila podglądania:) Ach...moje dziecko machało mi palusiami....
Wszystko w porządku, maluszek ma 743mm i jest słodkim wiercioszkiem.
Kupiłam witaminki dla kobiet w ciąży bo mam kiepskie wyniki i małą anemię więc z ogólnym doszłam do wniosku, że się wspomogę witaminkami, a ginka kazała brac maksymalnie co 2 dni bo według niej wyniki nie są złe. No więc tak biorę, odstawiłam już i dphaston i folik także nie jest źle. Gorzej bo boli mnie znów kość ogonowa. zaczęło się . W zeszłej ciąży było to samo, jakbym dostała bolkiem po tyłku. Kurcze nie wiem czy to z natężenia pracy, czy pprostu mój kręgosłup jest już taki.
Ogólnie mam mnóstwo pracy, dużo przerzucam kartonów, więc codiennie wracam z bólem kręgosłupa i codziennie powtarzam sobie dziś koniec z dzwi\ganiem i na nowo robię to samo. Dziś już barki bolą także siedzę przed kompem i biorę się za papiery i podatki, także zmykam popracować>

Hej dziewczyny,
Jestem juz w domu po 3 dniowym pobycie w szpitalu i amniopunkcji. Samo badaniew nie boli za bardzo, skupiłam się na monitorze i obserwowałam igłe. Na szczęscie dzidzi akurat spała i nie fikała za bardzo.
Dzien wczesniej miałam tez USG gdzie przeziernosc wygladala juz duzo lepiej z 8 mm zrobily się 3 mm, chociaz w 15 tc to juz nie ma za bardzo znaczenia ale i tak sie troszke uspokoilam ze obrzęk znikł.
Dzidzia wymiarami dokładnie na okres ciązy bo ma 9,4 cm.
Wyniki metoda FISHA mam dostać w wigillie, wykrywają one podstawowe wady, apełne wyniki dopiero za 3 tygodnie.

Sarenko dobrze ze z dzidzia wszystko dobrze :-) a Ty się kochana oszczędzaj i dbaj o siebie!

Aparatko dobrze ze ta przeziernosc wyszła dużo mniejsza, trzumam kciuki za wyniki &&&&, jestem z Wami całym sercem!

reklama
Ogólnie mam mnóstwo pracy, dużo przerzucam kartonów, więc codiennie wracam z bólem kręgosłupa i codziennie powtarzam sobie dziś koniec z dzwi\ganiem i na nowo robię to samo. Dziś już barki bolą także siedzę przed kompem i biorę się za papiery i podatki, także zmykam popracować>

kobieto niezaleznie czy cie kosc ogonowa boli czy nie i tak powinien ktos ci do D nakopac !!! no co ty wyrabiasz !!! dzwiganie kartonow w ciazy !!!!

aparatko zycze ci wesolych swiat !!! z wesolymi wynikami w wigilie!!!

Do góry