reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Łeeee, ja jednak nie rodzę. Szyjka miękka ale zamknięta. Moja miednica jest za wąska na naturalny poród... W ogóle sie nie poszerzyła, ani o mm ;/ We wtorek mam ktg, usg i wizytę. Prawdopodobnie będę ustalać z Gin termin cc. Wszystkie wyniki z krwi i moczu są dobre, czystość pochwy tez dobrze wyszła. Jedyne co moja Gin zmartwiło to wody płodowe, których mam za dużo... W poniedziałek śmigam robić gbs i badania do porodu. ;)

Neko ja tez mialam za duzo wod w pierwszej ciazy i nic z tego nie wyszlo, czasem tak po prostu jest:)

Neko- ja pamiętam, że po pomiarach w każdym miejscu miałam za mało o 5 cm i urodziłam szybko sn.
jeju ja jeszcze nie miałąm gbs- w tamtej ciąży też nie przypominam sobie tego badania, już bym wolała mieć to za sobą. Teraz się zastanwiam czy moja ginka jest przytomna, skoro to na paciorkowce i przypuszcza, że mogę wczęsniej urodzić, czemu jeszcze mi tego nie zrobiła, a wizytę mam 22.05 czyli w 36 tc, to jakby było coś nie halo to czy zdążę się wyleczyć???

Tak gaska na porodowce wody jej odeszly do jutra musi urodzić. Czekamy na wieści
U mnie Gbs ujemny combs ujemny. Cisnienie skacze mam zwiekszone leki a w życiu nie mialam problemów z ciśnieniem.
14 ostania wizyta i szpital jak dociagne.

reklama
Do góry