monisia1979
Fanka BB :)
Kinguś,też się powtórzę,ale naprawdę śliczna Niunia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinguś maleństwo, ślicznei pani doktor fajna,że taką pamiątkę Wam zrobiła
![]()
kinguś powtórzę to, co już zostało powiedziane - śliczne maleństwo:-) Twoja lekarka ma chyba dobry sprzęt, bo kojarzę, że Ty od dawna masz takie ładne, wyraźne zdjęcia.
Dzięki dziewczynyKinguś,też się powtórzę,ale naprawdę śliczna Niunia![]()
mayo o kurcze :-( nic nie słyszałam o czymś takimJak pisalam tydzien temu,znalazlam sie w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych ale wszystko dobrze sie skonczylo..tak wiec nie do konca..Dzisiaj zadzwonila do mnie lekarka z wynikiem wtedy pobranego wymazu i okazalo sie ze mam..paciorkowca grupy BDostalam antybiotyk (na bazie peinicyliny),poczytalam troche w necie i narazie jestem w szoku... Moze wy wiecie cos na ten temat? Ja wyczytalam ze przed porodem powinnam miec podawany antybiotyk a potem dzidzia..ladne powitanie na tym naszym swiecie..
:-(
śliczneWitam
Dzięki wszystkim za ciepłe słowa już mi trochę lepiej.
A to moja Kinia z ostatniego usg
chociaz zobaczylaś anie tak jak ja z ostatniego USG kreske na kułkuNic nie płaciłam bo ginka tylko na chwilkę przeszła z 2d na 3d żeby pokazać jak się mała zmieniła.
Będzie dobrze, najważniejsze że go wykryli i dostałaś leki..Dzisiaj zadzwonila do mnie lekarka z wynikiem wtedy pobranego wymazu i okazalo sie ze mam..paciorkowca grupy BDostalam antybiotyk (na bazie penicyliny),poczytalam troche w necie i narazie jestem w szoku...
Jak pisalam tydzien temu,znalazlam sie w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych ale wszystko dobrze sie skonczylo..tak wiec nie do konca..Dzisiaj zadzwonila do mnie lekarka z wynikiem wtedy pobranego wymazu i okazalo sie ze mam..paciorkowca grupy BDostalam antybiotyk (na bazie penicyliny),poczytalam troche w necie i narazie jestem w szoku... Moze wy wiecie cos na ten temat? Ja wyczytalam ze przed porodem powinnam miec podawany antybiotyk a potem dzidzia..ladne powitanie na tym naszym swiecie..
:-(