reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

reklama
Kinguś maleństwo, śliczne :-D i pani doktor fajna,że taką pamiątkę Wam zrobiła :tak:

kinguś powtórzę to, co już zostało powiedziane - śliczne maleństwo:-) Twoja lekarka ma chyba dobry sprzęt, bo kojarzę, że Ty od dawna masz takie ładne, wyraźne zdjęcia.

Kinguś,też się powtórzę,ale naprawdę śliczna Niunia:tak::tak::tak:
Dzięki dziewczyny:-D
Ginka rzeczywiście ma dobry sprzęt i potrafi ładnie uchwycić buźkę. Mała ma na czole pępowinę a ona jakoś to rozjaśniła, że prawie tego nie widać.;-)

Odebrałam wyniki wszystko w miarę ok tylko dziwny mocznik mi wyszedł
mam 12,70 a norma 17-43 :baffled::baffled: No nic jutro mam wizytę u urologa to może dowiem się czegoś więcej.
Uciekam na Monka. Do jutra :biggrin2:

Jak pisalam tydzien temu,znalazlam sie w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych ale wszystko dobrze sie skonczylo..tak wiec nie do konca..Dzisiaj zadzwonila do mnie lekarka z wynikiem wtedy pobranego wymazu i okazalo sie ze mam..paciorkowca grupy B:szok::no::hmm:Dostalam antybiotyk (na bazie penicyliny),poczytalam troche w necie i narazie jestem w szoku... Moze wy wiecie cos na ten temat? Ja wyczytalam ze przed porodem powinnam miec podawany antybiotyk a potem dzidzia..ladne powitanie na tym naszym swiecie..:no::-(

Ostatnia edycja:
Jak pisalam tydzien temu,znalazlam sie w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych ale wszystko dobrze sie skonczylo..tak wiec nie do konca..Dzisiaj zadzwonila do mnie lekarka z wynikiem wtedy pobranego wymazu i okazalo sie ze mam..paciorkowca grupy B:szok::no::hmm:Dostalam antybiotyk (na bazie peinicyliny),poczytalam troche w necie i narazie jestem w szoku... Moze wy wiecie cos na ten temat? Ja wyczytalam ze przed porodem powinnam miec podawany antybiotyk a potem dzidzia..ladne powitanie na tym naszym swiecie..:no::-(
mayo o kurcze :-( nic nie słyszałam o czymś takim:no: ide poczytać trzymam kciuki by wszystko się ułożyło:tak:

mayo trzymaj się dzielnie :tak:oby antybiotyk pomógł.
I tak naprawdę czasem lepiej nie czytać tego co w necie bo tylko niepotrzebnie się człowiek nakręca ( ja miałam przeboje z antybiotykami w 10/11 tc) . Oby pomogło i szybko mineło tak jak u Petinki.

Jak pisalam tydzien temu,znalazlam sie w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych ale wszystko dobrze sie skonczylo..tak wiec nie do konca..Dzisiaj zadzwonila do mnie lekarka z wynikiem wtedy pobranego wymazu i okazalo sie ze mam..paciorkowca grupy B:szok::no::hmm:Dostalam antybiotyk (na bazie penicyliny),poczytalam troche w necie i narazie jestem w szoku... Moze wy wiecie cos na ten temat? Ja wyczytalam ze przed porodem powinnam miec podawany antybiotyk a potem dzidzia..ladne powitanie na tym naszym swiecie..:no::-(

Ja też tak czytałam, ale jest szansa, że wyleczą Cie ostatecznie jeszcze przed porodem:-). Podobno lepiej, jak dostaniesz też antybiotyk w czasie porodu. Tak więc głowa do góry, wszystko będzie dobrze:-)

reklama
a ten paciorkoweic to w moczu był czy w wymazie z szyjki, bo nie doczytałam?

mnie te bakterie przerażają bo to nawet objawów nie daje, a ja ostatnio miałam się gina zapytać kiedy mi pobierze materiał na posiew, ale chora byłam i wogóle nie myślałam:sorry:. teraz myślę że chyba mocz na posiew zaniosę...

mayo wiem że chciało by się żeby wszystko było ok, ale najważniejsze ze wykryli te bakterie i będą leczyć

Do góry