reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

reklama
Lanselotka super sprawa ty będziesz mieć malutką na rączkach a my będziemy wyć na porodówkach:-p

Do końca września jeszcze ponad 2 tyg więc myślę że grono wcześniejszych mamuś się będzie stopniowo powiększać:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam,

Cieszę się że u was girls wszystko ok i również melduje się po wczorajszej wieczornej wizycie :-).
Mała już wcale nie jest taka mała -waży jakieś 2900 choć wszystko wskazuje na to że jest dość chuda, ale za to ma długaśne nogi :-D. Moje podwozie natomiast nie wykazuje najmniejszych oznak zbliżającego sie porodu, ale ponieważ mała uparcie ma wszystko w dupce:-D i jej ułożenie miednicowe nie zmieniło sie dostałam już skierowanie do szpitala na CC, na które mam sie zgłosić około 28 września :-):-D:rofl2::-) Powiem wam szczerze że nie mogę się już doczekać kiedy wycałuję tą małą uparciuchę:-D:-D
ja też chce :-):-)

Moje podwozie natomiast nie wykazuje najmniejszych oznak zbliżającego sie porodu, ale ponieważ mała uparcie ma wszystko w dupce:-D i jej ułożenie miednicowe nie zmieniło sie dostałam już skierowanie do szpitala na CC, na które mam sie zgłosić około 28 września :-):-D:rofl2::-) Powiem wam szczerze że nie mogę się już doczekać kiedy wycałuję tą małą uparciuchę:-D:-D
Oj, to już ... tuż, tuż... zaraz... Aleeeeeeee....:-D:-D:-D

coruja, jak dałam swojemu mocz do zawiezienia do labolatorium, to 3 dni sobie tą oranżadkę woził w busie.:-D A po tych trzech dniach mnie pyta, czy ten mocz to sie jeszcze do oddania nadaje... taaaaaa:baffled::dry::-D

Ja się dziś nieco uspokoiłam... odebrałam wyniki i nie ma białka w moczu, więc LUUUUZZZZIKKK, to nie zatrucie ciążowe :-) a swoją drogą ciśnienie też mi sie ustabilizowało, więc nie wiem, co to było... ale chyba nic groźnego.

Ostatnia edycja:
kurcze, cyniczna, nie strasz :-D a ciśnienie lubi sobie czasami poskakać :-p ważne, że wyniki ok, nie ma się czym martwić.

A mnie się zgagolec właśnie włączył, chyba z obżarstwa, bo wciągnęłam dwa pycha pączusie z toffi :-D

Lansoletka super! A swoja droga jak to fajnie znac date "rozpakowania":tak::-)
Ja za chwilke ide na spotkanie z polozna i pewnie znow mi namiesza w glowie..Przypomne - ostatnim razem dowiedzialam sie ze mam cukrzyce a dzidzia jest duzo za duza :wściekła/y:i wyslala mnie na drugi dzien do szpitala..gdzie okazalo sie ze wszystko ok a maluszek rosnie ksiazkowo:tak:Takze mam juz do niej sceptyczne podejscie..ale ona porodu nie odbiera a za pozno na zmiany,tyle dobrze ze jak ma watpliwosci to odsyla mnie na dodatkowe badania a nie trwam w tych nerwach tak naprawde bez powodu:sorry2::dry:Do uslyszenia "po". Pa;-)

reklama
Petinka a na co ten antybiotyk był?

Mayo teraz to już wrzuć na luz... to juz końcówka, jeśłi do tej pory było wszystko ok, to nic nie mogło się przeciez pogorszyć...

Lanselotka... zazdraszczam;-)
A tak btw. cały czas myślałam, że masz nick Lansoletka, dopiero dzis doczytałam, że za kazdym razem przestawiałam literki, ale jak czytam inne dziewczyny, to niektóre też tak przestawiają;-):-)(muszę poprawić listę)

Do góry