kinguś
Nie poddam się
Super, już niedługo będziesz miała swoją kruszynkę przy sobie :-):-):-)Powiem wam szczerze że nie mogę się już doczekać kiedy wycałuję tą małą uparciuchę[/FONT]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, już niedługo będziesz miała swoją kruszynkę przy sobie :-):-):-)Powiem wam szczerze że nie mogę się już doczekać kiedy wycałuję tą małą uparciuchę[/FONT]
ja też chce :-):-)Witam,
Cieszę się że u was girls wszystko ok i również melduje się po wczorajszej wieczornej wizycie :-).
Mała już wcale nie jest taka mała -waży jakieś 2900 choć wszystko wskazuje na to że jest dość chuda, ale za to ma długaśne nogi. Moje podwozie natomiast nie wykazuje najmniejszych oznak zbliżającego sie porodu, ale ponieważ mała uparcie ma wszystko w dupce
i jej ułożenie miednicowe nie zmieniło sie dostałam już skierowanie do szpitala na CC, na które mam sie zgłosić około 28 września :-)
:-) Powiem wam szczerze że nie mogę się już doczekać kiedy wycałuję tą małą uparciuchę
![]()
Oj, ciiiiTak...no, bez przesady... Może najpierw niech szczęśliwie przyjdzie to dziecko na świat...
;-)
Oj, to już ... tuż, tuż... zaraz... Aleeeeeeee....Moje podwozie natomiast nie wykazuje najmniejszych oznak zbliżającego sie porodu, ale ponieważ mała uparcie ma wszystko w dupcei jej ułożenie miednicowe nie zmieniło sie dostałam już skierowanie do szpitala na CC, na które mam sie zgłosić około 28 września :-)
:-) Powiem wam szczerze że nie mogę się już doczekać kiedy wycałuję tą małą uparciuchę
![]()