reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Żadnego śluzu nie ma, tylko taka wydzielina brązowa.. A teraz do kibla mi wpadł wielki korek tego.. W pierwszej ciąży poprostu miałam taką galarete z krwią a teraz sama brązowa krew

Zuzzi ha ha ha właśnie o to mi chodZiło zadajac pytanie, lepiej bym tego nie określiła :-D.

Love pięknie, niech to gowienko wypada i heja na porodowke. Jutro rano spodziewam się Ciebie w jednopaku

anney zyje jeszcze haha :D
tez mi czop odchodzi ale nie tak jak u love, w wannie jak się moczyłam t sluzu dużo, ale to był czop bo zoltawy a sam sluz mam bialy.. mam bole okresowe i skurcze nieregularne wiec spoko :D
Każdy dzień wazny dla malej wiec się oszczędzam i zobaczymy co i jak. ja i tak wpływu na to nie mam.
a jeszcze wyjdzie ze się po terminie urodzi z waga 5 kg :p:p:p

Czyli jak żółty śluz to czop mówicie? Hm...ja ostatnio tak mam, przede wszystkim chyba po nocy kiedy kumulacja całonocna się z wnętrza wydobywa :D tylko skurczów brak ale to dobrze bo łóżeczko we wtorek przyjdzie haha a jutro jedziemy po kanapę, komody i stół z krzesłami do świeżo odmalowanego pokoju dziennego <3

Akuku, Love a klapki macie? :D

No to Love leć do całodobowego Tesco haha bo do rana Ci się przydadzą ewidentnie :) aaaale fajnie, kolejne bobo będzie! :)

reklama
Do góry