reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Ten co robi usg to według mnie tak olewa pacjentki bo to nie jego pacjentki. Pamietam jak na początku mój lekarz mnie wziął na usg to całkiem inaczej to wyglądało. Ale myślę że jakby było coś nie tak to czy bylby to moj lekarz czy inny to i tak by powiedział że coś podejrzewa.

reklama
Witam Was ;) W takim razie i ja się pochwalę moim maleństwem! ;)

dzidzia1.jpgdzidzia2.jpg

Na zdjęciu kruszynce mojej widać pięknie brzuszek, jak kurczy łapki....:D Zdjęcie z 11 tyg. ciąży ;) Z tego co pamiętam, tutaj ma 4cm.

9 lutego mam wizytę, mam nadzieję, że dowiem się, czy kupować niebieskie, czy różowe ubranka ;) Będzie to 15 tydzień.

Załączniki

• dzidzia1.jpg
    dzidzia1.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 99
  • dzidzia2.jpg
    dzidzia2.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 97
muuszka - śliczne zdjęcia !! Co do płci to chyba każdy chciałby jak najszybciej wiedzieć, a tu trzeba czekać :)

dziękuję bardzo - takiego pięknego mam modela w brzuszku :D niestety chodzę na nfz, ale do świetnej babki i boję się, że ona faktycznie zrobi mi tylko 3 usg :( zastanawiam się, czy nie iść prywatnie do ordynatora szpitala w którym chcę rodzić na USG 3D ;)

piekne bąbelki:tak:

beata - ja tez tak mam ze wizyty oddzielnie, usg oddzielnie i ktos inny robi, ale ja zawsze dostaje wyniki do reki i pokrotce mowi mi co i jak

reklama
Do góry