reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
lunera roznica na lepsze?lepiej goi? czy poprostu fajnie ze zmywac nie trzeba? ja nie zmywalam tylko wycieralamnadmiar, a pogryzl mnie pieknie bo mialam plaskie beodawki i chwytal po bokach, teraz na szczescie w razie w mam laktator elektr jakby bardzo mnie poranila ania

Evelinka, w jakosci. Ulga od razu a przy bephantenie jednak pieklo troche. Ja za pierwszym razem z tydzien sie hartowalam, wiec przy kazdym przystawieniu zagryzalam rekawki malego tak mnie bolalo. Przy okazji nie smyral mi ta lapka.
A karmilam bardzo szybko, 5-7 min maks...
Takie najmniejsze opakowanie sobie teraz kupilam, bo bardzo wydajny jest.
Lanolishu nie znam, ale jesli sklad podobny to ok.

Jedyna wada - lanoline trudno sprac...

Evelinka, w jakosci. Ulga od razu a przy bephantenie jednak pieklo troche. Ja za pierwszym razem z tydzien sie hartowalam, wiec przy kazdym przystawieniu zagryzalam rekawki malego tak mnie bolalo. Przy okazji nie smyral mi ta lapka.
A karmilam bardzo szybko, 5-7 min maks...
Takie najmniejsze opakowanie sobie teraz kupilam, bo bardzo wydajny jest.
Lanolishu nie znam, ale jesli sklad podobny to ok.

Jedyna wada - lanoline trudno sprac...

Ja karmie dopiero trzeci dzień i juz łzy mi lecą jak z cebra...aa i to nie jest dziwne ze karmie ok 30 min?

reklama
Do góry