reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ikasia kuruj się kochana, trzymam kciuki za pozytywne wyniki

Wszystkim wizytującym z ostatnich dni gratuluję :-)

reklama
Bluelovi, Ikasia, ja tez nie wiem jak to wytrzymuja te,ktore chca tajemnicy,ale pomyslcie, w czasach naszych mam to bylo calkiem normalne, ze nikt nic nie wiedzial az do dnia narodzin.

Ikasia powodzonka na wizycie kochana, bedzie dobrze!

a ja musialam przelozyc wizyte na 29 czyli na poniedzialek, bo jutro bede miala 13+6 a na plec robia od 14+0 masakra 1 dzien roznicy i juz problem byl.a wyszedl ten problem z tego,ze date ustalil mi automat, bo dodzwonic sie nie szlo z powodu urlopu.no i dla pewnosci dzis zadzwonilam, ze nie bede miala skonczonych 14 tygodni, no i dobrze ze zadzwonilam, bo okazalo sie,ze jest problem z tym 1 dniem.chodzi o to,ze gdyby sie pomylili, to byloby,ze nie przyszlam w czas.
a tak naprawde to mi chodzi o badanie usg ze sprawdzeniem,czy wszystko ok a plec to sprawa drugorzedna teraz. No ale wizyta nazywa sie badanie z ukierunkowaniem na plec i zasad trzeba sie trzymac.
Z drugiej strony moze to ok, bo wynik bedzie bardziej pewny,a u mnie wszystko ok, wiec zaczekam juz do tego poniedzialku.

jedno jest pewne, dzis poznamy plec potomka angielskiego rodu:-Dtam cala Anglia czeka na wiadomosc! To dopiero zagadka.ale na ich miejscu tez nie powiedzialabym co bedzie.tez moja tajemnice zachowalawym dla siebie i dla Was na forum,ale moj rozgada od razu wszystkim, bo on nie umie trzymac jezyka za zebami;-)

Ja też bym chyba nie wytrzymała w niewiedzy... dlatego zapowiedziałam mojemu, że chcę wiedzieć. Natomiast on nie chce. I lipa. Co w takim wypadku? Bo jak zaczne kupować rzeczy to się domyśli po pierdołach w stylu kolor czy obrazki na ciuszkach... I jeszcze bym nie mogła nikomu powiedzieć (nawet rodzicom, sami zaznaczyli, że jak M nie to i oni nie) bo by się ktoś wygadał.
Na szczęście on się liczy z tym, że może przez przypadek się dowiedzieć i nie jest taki bardzo na nie jeśli chodzi o poznanie płci. Więc może jeszcze zmieni zdanie na usg 4d :D albo sam dostrzerze co tam się kryje :D Ale to dopiero za 5 tygodni pewnie. Tylko muszę się umówić...

Oj heh 1 dzien ale biurokracje maja :( wytrzymasz :) a no wlasnie ksiezna rodzi hehe wkoncu .. :) ja stawiam ze bedzie miala chlopca a wy hhehe ? Sali on jak bedzie wiedzial ze ty juz wiesz po usg to ci wkoncu zyc nie da zebys mu powiedziala ;)) hehe moj np chce wiedziec :0) ja tez bo nie wytrzymuje juz od dnia 2 kresek ;)) hehe

bluelovi, M jest taki, że jak się uprze to nie ma bata :) Jak ja będę wiedzieć a on nie będzie chciał, to nie zapyta :) Oj nie... twardy chłop.

Od początku wydawało mi się, że będzie córa. Ale ostatnio (dwie noce z rzędu) śniło mi się, że urodziłam chłopaczka. A że jestem (po matce i babci) czarownicą... no cóż, chyba ufam przeczuciom...

Gdybym się z Tobą spotkała i dotkneła brzucha to bym Ci powiedziała :p

Pamiętam jak kiedyś moja przyjaciółka zaszła :D szłyśmy na pierwsze usg. Ona przerażona ale i szczęśliwa (jej druga ciąża. Pierwsze dziecko 11 lat). Ja tak patrzę na nią, klepię po brzuchu i mówię "nie ciesz się tak, bo będą bliźniaki". Wyśmiała mnie ale jak wyszła z gabinetu to była blada jak ściana. I usłyszałam, że jestem cholerną czarownicą :D I ma zdrowych, ślicznych dwóch chłopaczków :D

reklama
Salii ło matko Ty jesteś lepsza niż wszystkie usg razem wzięte:-D. Jadę do Ciebie zaraz:-D

Blue lovi ja tam czarownica nie jestem, ale czuję, że chłopa będziesz mieć. Choć nie nastawiaj się tak bo to tylko moja babska często zawodna intuicja:-D

Do góry