reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anisen: jak u ciebie?dawaj znać co z małym!
Magsus
: kurcze nieciekawie, ale mam nadzieję, ze wam się uda znaleźć jakieś rozwiązanie, a ty spokojnie dotrwasz do terminu.
Salli
: buziak dla ciebie dobra duszyczko!

A u nas po USG wszystko bardzo dobrze. Zdrowiutki jak rybka, nadal chłopak i do tego wcale nie za wielki - 1700g, więc trzyma się swojego centyla od początku - z pomiarów idealnie wychodzi 31tc praktycznie przy każdym pomiarze.. i przewidywana waga przy porodzie wciąż pozostaje ta sama: 3400- 3500 kg - uff:) Ponieważ miejsca ma wciąż wiele to jak tydzień temu był głową w dół, tak teraz już z powrotem jest miednicowo, ale wód dużo i miejsca też więc się kręci wkółko... na razie się nie martwię, ale jeszcze 3 tygodnie i będziemy dyskutować jak ma się odwrócić, bo ja na CC się nie piszę - ma być SN i koniec kropka :-D

reklama
Salli- jeszcze je Cię muszę pochwalić!!! Serio mało takich ludzi na świecie. Masz ode mnie wielkie buziole :)

Magsus cieszę się, ze jakoś się udaje powoli wszystko ogarnąć. R zabronił Ci gotować i sprzątać i pomoże Ci choć ciut, i dobrze,
ze potrząsnął Twoją mamą.

Agagsm super, że wszystko z synkiem ok :-)

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
Anisen jak tam ?

Magsus mam nadzieje ze jakos to ogarniecie a ty jednak jak najwiecej bedziesz mogla polezec

Sali jeszcze raz buziole, mam nadzieje ze z okna juz wyszlas i nie zmarzlas za bardzo:)

Agagsm gratulacje udanej wizyty. a synus ma czas na dwrocenie sie podobno do 34 tygodnia tak mowila mi moja gina, wiec spokojnie

u mnie dziewczyny koszmarna noc, Oliwka 2 razy wymiotowala, na szczescie udawalao sie nam dolecied do ubikacji i tylko podloge trzebabylo myc a nie posciel smieniac , ktora zreszta dopiero przedwczoraj przebieralam, 3 razy wstawanie na kupke ktorej nie zrobila, raz na siku, 3 czytania wierszykow po pol godziny i tak minela nam noc. teraz nie wiem jak sie nazywam a przez te zrywy do ubikacji to teraz cala dolna czesc podbrzusz mnie boli bo taka nadwyrezona, na szczescie Antek szaleje weic musi byc u niego dobrze. dzisiaj dostaje łyżeczka wodę i herbatkę do picia i sucharki a babcia gotuje jej świeżutki rosolek na obiad. mam nadzieje ze to tylko takie przejsciowe klopoty z zoladkiem a nic powaznego

Anisen odezwij się proszę!!!

Ostatnia edycja:
Banka, Agagsm - super wieści!

Magsus - nic mądrzejszego nie wymyślę niż dziołchy....mus jest, zebyś się położyła! przecież nie chcesz rodzić już! i szlag mnie trafia, że nie ma nikogo, kto mógłby pomóc! przecież Ty nie chcesz iść do kosmetyczki na Boga!

Sali - a mogę i ja jeszcze Cię dowartościować?:) buziol dla cię!

Dona - oj to biedna mała...niech szybko zdrowieje! ja Kajtulę zostawiłam dziś w domu ze mną...bo też taki podziębiony wczoraj przyszedł...

Akuk - dziś tylko Ty wizytujesz? kciuki trzymam!

Anisen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Salii nawet przez chwile nie przyszło mi do głowy ze chciałas zwrócić na siebie uwagę lub sie dowartosciowac !!!! Jeszcze raz Ci dziekuje :* od wczoraj brzuch miękki :)) skurczu nie miałam w nocy co do tej pory miałam ze 3 lub 4 wiec jestem dobrej myśli :)

fifka właśnie o Tobie pomyślałam jak mi lekarz skierowanie dawał wiem ze moze nie powinnam myśleć takimi kategoriami bo zdrowie i życie dziecka najważniejsze ale Julia niczemu winna nie moze cierpieć a ja miałam odrazu Ciebie przed oczami ze z rozwarciem jesteś w domku i dzięki Bogu synuś narazie grzecznie siedzi i nadzieja ze u mnie będzie to samo :)

agasgam gratuluje zdrowiutkiego synusia super ze wszystko wporzadku i tak trzymać !!!!!

Anisen czekamy !!!!

Dona biedna corcia oby szybko jej przeszło ??? Moja juz lepiej pierwsza noc w miarę spokojnie uszka nie bolą najwazniejsze !!!!

akuku kciuki za wizytę &&&&&&&

inomama leże ale w domku naprawde od wczoraj prawie nic nie robię matka dzis przyszła śniadanie dla Julii przyniosła bo ja mam kuchnie na dole ugotowala zupę teraz babcia wzięła moje dziecko do siebie . Robert sprząta i niedługo jedzie na zakupy :) plakalismy razem w nocy jak wrócił ze mamy takie rodziny ale stwierdziliśmy ze damy radę dla naszych dzieci !!!!!!!

Ostatnia edycja:
anisen - mam nadzieję że ok
magnus - super, najważniejsze że już się stresować nie musisz :)

a ja jestem mega szczęśliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!
przez ostatnie dni wchodziłam na wyniki i dzisiaj się pojawiły (miały być do 18 dni roboczych, a są już po 9)
hurrrraaaa nie mam wirusa!!!!! cytologię muszę powtórzyć bo III nie jest dobrze, ale się cieszę, bo już miałam czarne wizje :)

Salli kochana jestes , buziak ****

Magsus dobrze, ze sie uspokoilo, dacie rady, tylko odpoczywaj .

Agaggsm dobrze , ze wizyta wyszla ok. Jeszcze malenswto sie odwroci jestem pewna.

DOna zdroweczka dla małej, mnie te ciagle choroby wykanczaja, uroki szkoly, przedszkola, najgorsze jest to , ze kazdy kto ma drugie to mowi , ze te starsze wlasnie przynosza te wirusy i maluchy to od nich łapia.
Moj Dawid tez dziisaj w domu, przezibienie nie ustepuje.

Kaczuszka jakiego wirusa, chodzi Ci o paciorkowca? A ja tez mialam teraz cytologie robiona, za tydzien sie dowiem jakie wyniki jak bede miala wizyte.

Anisen, juz sie zaczynam martwic, napisz prosze co u Was.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach .

reklama
Dziewczyny gratuluję wizyt i wyników, za następne kciuki trzymam :-) Nasze dzidzie już coraz cięższe są :-D

Anisen?????????????????????????

Do góry