reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

ikasia nei dobijjaj prosze ;DD
my co sobote jezdzimy do babci na obiad a ona w tamtym tygodniu do mnie ,,to co za tydzien sie widzimy z brzuchem''?? zatkalo mnie ;O ;(((

reklama
A ja wczoraj byłam na wizycie, szyjka się trochę skróciła, pomału się przygotowuje rozwarcia żadnego. Ogólnie wszystko w porządku :-):-)
Następna wizyta 20 jak szybciej nie urodzę a na pewno nie urodzę :( mam zgłosić się na KTG i wtedy podejmiemy decyzję co dalej.

Fifka a no widzisz ja tez sie nad anty zastanawiam. Za tabsami za bardzo nie jestem, mysle nad zastrzykiem i w dni plodne dodatkowo moze guma, chociaz tak sie od niej odzwyczilismy z M, ze na sama mysl nas krzywi :-D

milusia: kurcze to się porobiło u ciebie. Mam nadzieję, że dacie radę, a chłopcy jak wyzdrowieją to się siostrzyczką nacieszą jeszcze. Ja chyba po ciązy bliźniaczej bym się bała rodzić SN - więc na pewno twój gin wie, co robi ;-)
kasieńka; a ty pierwszy rodziłaś SN i pękłaś czy cię nacięli? wiadomo, ze żadna nie chce pęknąć - ja też, ale wierzę, że położna to oceni i zadecyduje u mnie czy nacinac czy nie - póki co modlę się, żeby było jak za pierwszym razem - bez pęknięcia i nacięcia:confused2:
Ania, Fifka: my tu się toczymy kołem, a wy już o antykoncepcji - niezłe :rofl2:
iwusia, nisiao: widzę, że sama nie będę czekać na poród :-p bo tak po kolei wszystkie się sypią hurtem i się zastanawiam czy na 20go to ktoś zostanie jeszcze :-D

kasieńka: jakby mnie zapytała, też bym się zgodziła, bo podobno lepiej naciąć niż pękać :tak:
iwusia: też jestem w szoku - co wejdę to nowe rodzące i bobasy na świecie - mi się do 20go nie spieszy nic a nic - a termin mam na 25, ale niekoniecznie się upieram przy nim :tak:byle nie 1.02, bo jak nie urodzę do 1.02 to mi wywołają...a tego to już nie chce

reklama
Gratuluję udanych wizyt.

Ja mam termin na 12.01 i dupa, nic się nie dzieję. Oprócz tego ze brzuch czasem stwardnieje. Już mi wszystko jedno kiedy, byle się zaczęło..

na pocieszenie, moja znajoma ostatnio urodziła 5 córkę 12 dni po terminie...

Do góry