reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
bluelovi z serduszkiem mam arytmie, ale to jest najmiejszy problem, natomiast z neurologiem--mam 2cm torbiel w placie skroniowym, ona mi jakos nie zagraża i gdyby nie zrobila tomografu to bym nawet o niej nie wiedzial, ale jest i moze grozić pęknięciem podczas porodu naturalnego...za kilka tygodni wybiores ie do neurolog to wszystkiego sie dowiem:tak:

Bluevali czyli ja jutro zaczynam 13 tydzien ?
Jak bylam u gina w 10t4 d to powiedzial 11t.
No I pozniej dokladnie z dniami.

Inomama-gratuluję, super w Niby brak postępu poroieści
Anbas- trzymam kciuki

Ja też już wiem, że będzie cesarka. Poród z Olką trwał 17,5godz. a i tak skończył się cesarką. Niby brak postępu porodu ale coś mi się wydaje, że mnie źle zmierzyli i młodziutka i tak nie miałaby szans wyjść siłami natury.

Kobitki kochane, byłam i ja - jest wszystko OK. Malutkie tak fikało we wszystkie strony, że aż trudno było je pomierzyć :)
Wg dzisiejszego USG wyszło, że termin mam jednak na 16.01, czyli mała poprawka, ale mam to w duszy, byle wszystko dobrze szło.
Inomama, gratki dla ciebie i oby tak dalej!

PS. Cholercia, z wrażenia zapomniałam, że chciałam dodać foty ;)
Dziec1.jpgDziec2.jpg

Załączniki

• Dziec1.jpg
    Dziec1.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 60
  • Dziec2.jpg
    Dziec2.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
reklama
Antinetka, ale fajnie widać nosek, a na drugim zdjęciu nóżki, jeśli się nie mylę :-)

gratuluję Wam - Inomama i Antinetka udanych wizyt. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.

Anbas, postaraj się tak nie denerwować, na pewno będzie dobrze :)

Do góry