reklama
lkasia
Fanka BB :)
bluelovi z serduszkiem mam arytmie, ale to jest najmiejszy problem, natomiast z neurologiem--mam 2cm torbiel w placie skroniowym, ona mi jakos nie zagraża i gdyby nie zrobila tomografu to bym nawet o niej nie wiedzial, ale jest i moze grozić pęknięciem podczas porodu naturalnego...za kilka tygodni wybiores ie do neurolog to wszystkiego sie dowiem

vinga89
mamusia syneczków
Akuku, będziesz miała skończony 12 tydzień, czyli jutro już będziesz w 13 tygodniu ciąży.
grudnióweczka111
Inomama-gratuluję, super w Niby brak postępu poroieści
Anbas- trzymam kciuki
Ja też już wiem, że będzie cesarka. Poród z Olką trwał 17,5godz. a i tak skończył się cesarką. Niby brak postępu porodu ale coś mi się wydaje, że mnie źle zmierzyli i młodziutka i tak nie miałaby szans wyjść siłami natury.
Anbas- trzymam kciuki
Ja też już wiem, że będzie cesarka. Poród z Olką trwał 17,5godz. a i tak skończył się cesarką. Niby brak postępu porodu ale coś mi się wydaje, że mnie źle zmierzyli i młodziutka i tak nie miałaby szans wyjść siłami natury.
Kobitki kochane, byłam i ja - jest wszystko OK. Malutkie tak fikało we wszystkie strony, że aż trudno było je pomierzyć 
Wg dzisiejszego USG wyszło, że termin mam jednak na 16.01, czyli mała poprawka, ale mam to w duszy, byle wszystko dobrze szło.
Inomama, gratki dla ciebie i oby tak dalej!
PS. Cholercia, z wrażenia zapomniałam, że chciałam dodać foty

Wg dzisiejszego USG wyszło, że termin mam jednak na 16.01, czyli mała poprawka, ale mam to w duszy, byle wszystko dobrze szło.
Inomama, gratki dla ciebie i oby tak dalej!
PS. Cholercia, z wrażenia zapomniałam, że chciałam dodać foty

Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
malinka1984
Antinetka, ale fajnie widać nosek, a na drugim zdjęciu nóżki, jeśli się nie mylę :-)
gratuluję Wam - Inomama i Antinetka udanych wizyt. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
Anbas, postaraj się tak nie denerwować, na pewno będzie dobrze
gratuluję Wam - Inomama i Antinetka udanych wizyt. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
Anbas, postaraj się tak nie denerwować, na pewno będzie dobrze