reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Hehe no to gratulacje na kiedy masz termin , lekarz powiedzial anisen a dzidzia miala tez 6cm bez jakiegos ułamka bodajze ,ze bedzie :-)chlopak :)

reklama
Gratuluję udanych wizyt! :) p.s. I zazdroszczę tych wizyt, bo ja swojej nie mogę się doczekać. Chyba szybciej się do lekarza wybiorę niz 1 sierpnia:p

Hej laseczki I fasolki! Zagladam do was regularnie ale nie pisuje, u nas straszne upaly od 3 dni po 40 stopni, wiec po powrocie do domu w goracym autobusie jestem wykonczona. Ja wkoncu bylam dzisiaj zarejestrowac sie w szpitalu, zrobilam badania I umowilm sie na usg na srode I dowiedzialam sie za darmo moge zrobic badania genetyczne wiec na test z krwii zaraz po usg tez sie umowilam, wyszlam taka szczesliwa z tego szpitala jak nie wiem co- a przeciez dopiero w nastepna srode zobacze fasolinke, ale juz tesknie do tej srody! Gratuluje wszystkich wizyt, ciesze sie razem z wszystkimi mamusiami! Caluski

reklama
Do góry