reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

no wlasnie, tyle ze moj brzuszek jest spoory, jak mi go mierza to zawsze jest w gornej granicy normy, a Arlenka jest malutka, dlatego to malowodzie mnie wkurza;/
a tak na marginesie to chore.... ale ciagle nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy!!! :O:O:O:O:O
ciagle jakos nie wierze heeh a juz koniec praktycznie to kiedy uwierze?? A potem przez 9 lat bede sie przyzwyczajac ze Arlenka to moje prywatne dziecko??

reklama
"Prywatne dziecko" ciekawe okreslenie ;)

Właśnie stwierdziłam, że zazdroszczę tym, które będą miały planowane cc. Dokładnie wiedzą, kiedy będzie po i będą trzymały swoje dziecię w ramionach (ale tylko z tych powodów). Resztę zżera niepewność, kiedy nastąpi punkt kulminacyjny. A właśnie. Mój synuś chyba odpuścił. Stwierdził, że chyba jednak poczeka na powrót cioci i już się nie spieszy. Mniej skurczy, mniej innych dolegliwości. Tylko ciekawe na jak długo? ;)

no wlasnie, tyle ze moj brzuszek jest spoory, jak mi go mierza to zawsze jest w gornej granicy normy, a Arlenka jest malutka, dlatego to malowodzie mnie wkurza;/
a tak na marginesie to chore.... ale ciagle nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy!!! :O:O:O:O:O
ciagle jakos nie wierze heeh a juz koniec praktycznie to kiedy uwierze?? A potem przez 9 lat bede sie przyzwyczajac ze Arlenka to moje prywatne dziecko??
Nie no nie moge, ale się uśmiałam, hi hi hi.

"Prywatne dziecko" ciekawe okreslenie ;)

Właśnie stwierdziłam, że zazdroszczę tym, które będą miały planowane cc. Dokładnie wiedzą, kiedy będzie po i będą trzymały swoje dziecię w ramionach (ale tylko z tych powodów). Resztę zżera niepewność, kiedy nastąpi punkt kulminacyjny. A właśnie. Mój synuś chyba odpuścił. Stwierdził, że chyba jednak poczeka na powrót cioci i już się nie spieszy. Mniej skurczy, mniej innych dolegliwości. Tylko ciekawe na jak długo? ;)
oooo do takiego samego wniosku doszłam wczoraj wieczorem i z tego samego powodu. A wczoraj jak mnie brzuch bolał to sie poryczałam, że nie wiem co się dzieje z moim ciałem, nie panuje nad nim i mnie to wkurza bo robi co chce.Grrrrrrrrrrrrrr, alez płakałam....

ewwe salomii kochane babolki mam nadzieję, że trochę już spokojniejsze jesteście... Całe szczęście, że macie częste kontrole tych nieszczęsnych wód i przepływów.
Ja mam wizytę w piątek i też już strasznie chciałabym się dowiedzieć, czy moja niuńka urosła...mam nadzieję, że tak bo tez mnie to strasznie gnębi i męczy:(

ewwe salomii kochane babolki mam nadzieję, że trochę już spokojniejsze jesteście... Całe szczęście, że macie częste kontrole tych nieszczęsnych wód i przepływów.
Ja mam wizytę w piątek i też już strasznie chciałabym się dowiedzieć, czy moja niuńka urosła...mam nadzieję, że tak bo tez mnie to strasznie gnębi i męczy:(
Dokładnie jak mnie...Mam takie schizy, że on Maleńki jakiś będzie, że nie urósł....Normalnie koszmary mam...

czesc dziewczyny
ja dzis po wizycie no i rozwarcie mam na 3 cm, szyjka bardzo miekka no i dzis pani doktor przy badaniu smyrała małego po głowce :p zaczynam coraz bardziej sie stresowac porodem ale z drugiej strony juz na dniach i juz bede trzymac małego na rekach ahhhh

czesc dziewczyny
ja dzis po wizycie no i rozwarcie mam na 3 cm, szyjka bardzo miekka no i dzis pani doktor przy badaniu smyrała małego po głowce :p zaczynam coraz bardziej sie stresowac porodem ale z drugiej strony juz na dniach i juz bede trzymac małego na rekach ahhhh

Zazdrośc mnie zżera!!!!!!!!!!!

reklama
ja mam dopiero wizyte 25.11 i tez nie moge sie doczekac. bede miala usg i zobaczymy, jak Alicja urosla. bo tez oczywiscie mam schizy, ze bedzie za chuda ...

Do góry