reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ja w tej ciązy z euthyroxu 120 doszłam już do euthyroxu 200 i ciągle ft4 duzo dużo ponad normę - jakoś zupełnie nie mogę dojść do ładu z tą tarczycą.
Ale ja nigdy jeszcze nie wziełam euthyroxu o tej samej godzinie i często biorę po jedzeniu zamiast przed, albo przeważnie biorę minutę przed jedzeniem - a powinno się podobno 30 min przed jedzeniem. Zdarzyło mi się w tej ciąży też juz dwa razy po tydzień lub dwa nie brać bo nie miałam recepty. amiędzy ciążami nie brałam przez ponad 3 miesiące bo nie chciało mi się iść do lekarza :( więc ja taka kiepska do takich chorób jestem bo nie potrafię brać regularnie czegoś :) ale mamnadzieję że z mała jest wszystko ok pod tym względem bo wadę serca jaką u niej wykryto chyba nie wynika z hashimotto - bo podobno hashimotto dziaął na układ nerwowy dziecka a nie serce.

Witam wszystkie
my z Edim byliśmy na kolejnym usg no i juz na bank urodze dużego dzidziucha. Mały wazy 2050 (wagowo i wzrostowo ciąża starsza o całe 3 tygodnie) a tu przed nami jeszcze całe 2 miesiące no to sobie sporo jeszcze urośnie. A ja tu juz ledwo brzuch dzwigam. Edi zdrowy, duzy, ekg w porządku no i byle do przodu.

o kurcze! naprawde spore te dzieciaczki :tak:

Tunia cieszę się, że wszystko w porządku z Maleństwem
jopal synek spory, nie powiem :-)

ja byłam wczoraj na tej glukozie i tym razem nie poszło tak łatwo... myślałam, że pawia puszczę ale obeszło się
w poniedziałek wizyta - zobaczymy co wyszło

reklama
Do góry