reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Kasiulka -serduszko puka w rytmie cza-cza :D szyja żyrafy i piękne wyniki... super;-)))

kadza - no i kolejne wieści dobre. krew jak to krew - co miesiąc to co innego :))) łykaj ładnie żelazo - ja łykam od 3 miesięcy;-) nasze dziewuszki tyle samo mniej więcej ważą wg zapisu;p

gdzie reszta pań? bo ja czekam na duzo wieści;p

reklama
no i wieści dobre przynosicie, cieszy to serducho, jak czyta, że wszystko dobrze u maluszków,
co do wagi to różnie dzieciaczki się rozwijają i dopóki lekarz nic nie mówi, że coś nie tak to moim zdaniem nie ma co się martwić na zapas,
o tych miedniczkach nerkowych niewiele wiem, ale skoro lekarz nie zaleca jakiś dodatkowych i skomplikowanych badań to raczej źle nie jest

trzymam kciuki za resztę dziewczyn bo dziś miało się wizyt posypać całe mnóstwo

monika- spacerwac moge ale sie boje wiec nie spaceruje tyle co do auta i z auta bo weekendy w swoim miekszniau w tygodniu u rodzicow jestem zeby ich odciazyc troche wiecie rodzice swoje lata maja a opieka nad 2 atkiem nie jest latwa chociaz syn w porownaniu ze mna to anioł ale

Dziewczyny gratuluje tak udanych wizyt i dogodnych dzieciaków, bardzo ładnie sobie rosną u was w brzuszkach ;)) oby tak dalej a już za niedługo już dzieciaczki będą z nami ;))

kadza ciekawe ile moja małą waży bo miesiąc temu miałyśmy taka sama wagę maluchów ;)) pewnie też gdzieś już 1.5kg moja waży no ale dokładnie się dowiem za ok 2tygodnie.

Dziewczyny gratuluje danych wizyt .
Ja dziś tylko na USG więc nie wiem co tam z moją szyjką . Dzidzia zdrowa , różnice jak były tak są ale na odpowiednich tygodniach - znaczy się jest wszystko ok :tak:Mała waży jakieś 1270 , więc z tych drobniejszych będzie .
Widziałam śliczne usteczka i nosek identyczny jak miał Borysek :-)

Teraz czekam niecierpliwie do 16 tego na wizytę i badanie ginekologiczne jak tam się ma moja szyjka :sorry:

No i na wieści od Kini - strasznie jestem ciekawa co ma w brzuszku :-D

kadza super że wszystko jest ok :), a żelazem się nie przejmuj, co druga ciężarówka ma za niskie.
nefi ja też zanim zaszłam w ciąże bywałam na endokrynologii na karowej i byłam bardzo zadowolona, a więc wybór nie przypadkowy plus cukrzyca
mini fajowo, zazdroszczę widoku buźki
manta szyjka żyrafy:-D, dzięki takim osobom jak ty weselej jest na świecie

reklama
Do góry