reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Villandra super wieści - no i dobrze, że pobyt w spa taki krótki :tak:

Ewstra z ciśnieniem to nieciekawa sytuacja, sama miałam nadciśnienie i wywoływany poród tyle co w termin weszłam (też nie chciałam cesarki) - tylko wtedy poród na tej zasadzie (w Polsce przynajmniej), że lezysz non stop na łóżku, podłączona do aparatury i jak tętno malucha zanika czy wystepują jakiekolwiek problemy - kierunek sala operacyjna. Oby maluszek był gotowy do wyjścia w czasie wyznaczonym przez lekarzy, to będzie ok i poród lżejszy :tak:

Nusia no to kolejna jestes na wylocie ;-) o coś czuję, że od połowy lutego u nas sie wysyp dzieciaczków zrobi :tak:

Vill super, że już w domku - faktyko ekspress spa :-)

Kindzia my nawet z wagą równiutko idziemy - też mam +17kg :-D:-D dobrze, że wszystko dobrze ;-)

Ewstra - trzymam kciuki - napewno się wszystko ładnie poukłada...
Nusia jak piszą dziewczynki nóżki zaciśnięte w górze trzymamy :-D:-D:-D

Super, że same pozytywne wieści od Was :-)

Ja dziś bezczelnie i oficjalnie o kciuki proszę.
Pierwszy raz sie stresuję przed wizytą... nie wiem dlaczego! :confused:
przez wymaz? badanie? wyniki moczu? usg? nie wiem...

także... lecę się ogarniać powoli i wyciszyc przed wizytą co by na 16 miec cisnienie w normie;p

pod wieczor kuknę i zdam relację .

reklama
Manta trzymam kciuki, życzę spokojności

ja chyba dzisiaj do endokrynologa pójdę prywatnie - tak dla świętego spokoju, żeby nie było ze olałam zalecenia doktorka i nie poszłam
na NFZ jedne ma terminy na koniec marca, a drugi za 3 miesiące ale prywatnie - bardzo proszę nawet teraz :crazy:

Do góry