reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

jopal wieści dobre i z tego się ciesz, a Mały-Niemały ale też masz już 35 tc ciąży więc spoko jest :-)
Bozienka myślami i sercem będę jutro z Wami; będzie dobrze :tak:

reklama
udanych wizyt i wieści gratuluję.

Perelandra - jakas paranoja z tą glukozą...ilez mozna obciążać!? ;o masakra... rozbraja mnie, ze na koncowce ciazy wymyslają cuda takie jak na uregulowanie porządne itd tyż potrzeba czasu... :-)))poszaleli:D no nic.bierz cytrynkę i smacnego drinkowania:D a jak hemoglobina glikowana wygląda u Ciebie?

Bozienka - kciuki zaciśnięte! Powodzenia!

i my za kciuki dziekujemy.
U nas wiadomosci z wizyty cacy.
Jestem szczelnie zamknięta.
Malenka przybiera ladniusio - jak dalej bedziemy tak rosły to przy porodzie powinna miec ok 3300-3800(góra) ...takze bardzo ladnie...:-)))
przeplywy itd sprawdzone - wszystko elegancko.
kolejnej wizyty w gabinecie....brak:D
bo:
6.02 mamy USG w szpitalu (moja doktorka tam pracuje i zrobi)
14.02 - KTG
21.02 - II KTG
i koncowe, ostatnie USG do uzgodnienia.
Wisimy z doktorką na telefonie i sie ladnie umawiamy na wszystko:-)
jezeli cos by sie dzialo to wszystko przyspieszamy, ale to tez sms do doktorki napisac od razu i pokieruje:-))
no i nakazała oficjalnie..."pakować kapcioszki w siateczkę"
Jak uslyszała co moja diabetolog gada i wyprawia to sie chwycila za glowe;]
taką mala iloscia ketonow sie nie martwic - na koncowce ciazy ciezko upilnowac.
cholesterol - tak jak myslalam - nic absolutnie nie brac! tym zajac sie po ciazy (rodzinne;] )
dostalam wyklad na temat rozstępow...wiec..mam nie byc durna i naiwna jak wiele dziewczyn.. mam nie wydawac 700 zł na rozne pillingi i mazie...tylko w wakacje potaplac się w piasku i ponacierac i efekt ten sam... ;-)))) ma racje kobita;p haha.
aaa..no i dzis wymaz robila na 'Pacioreczki '.. od razu zanioslam do lab. i zrobilam odczyn Coombsa ...
i mam sie nie sugerowac terminem wyczytanym pt "jak 37 tydz to ciąża donoszona" ...itp. uswiadomila mnie ladnie, ze ciaza bedzie donoszona jak łożysko nam o tym powie. he? no ok, ok;p
chyba tyle;>;p

bozienka- trzymam kciuki za was :)

ja zbiorowo dzis : bardzo sie ciesze z wszystkich udanych wizyt dzisiaj :) aaaa laski to juz tak niedlugo ten porod masakra...

ciekawe kto po bozience nastepny sie rozpakuje:confused::dry:

Jopal uhuhuhu kawał Faceta już nosisz pod sercem - pięknie, ciekawe jak duży się urodzi :-)

Bozienka - trzymam kciuki :-) musi być wszystko ok :tak:

Manta dobrze, że jest dobrze ;-)

reklama
Do góry