reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Normalnie SN malutka ułożona główką w dół :-D Specjalnie do niego chodziłam, bo zarzuca magicznymi czopkami po których szybciutko się rodzi :-D I stwierdził, że mam się nie bać, bo po mojej budowie i ułożeniu malutkiej stwierdził, że długo to trwać nie powinno :tak: Teraz mam leżakować jeżeli chcę wytrwać do tego 18 lutego. No to tylko 3 tygodnie :szok::szok::szok: a wizyte miałam mieć 17 lutego, ale stwierdził, że woli mi przełożyć na 13 żebym nie panikowała :-D

Bozienka cieszę się bardzo, że z Calineczką wszystko ok :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
No to zaciskaj nóżki.
U mnie to samo. Mała główką w dół, po budowie niby tez latwo powinno mi pojsc (tratata! zobaczymy!)
Ja to mam jeszcze 6.02 USG...14.02 i 21.02 KTG...i jeszcze pozniej USG... chyba, ze.... będzie psikus ,ahahah.
Zobaczymy jak to będzie:-)
Trzymajcie się z Haneczką dzielnie:D Poczekajcie na nas:D
ps. mam nadzieję, że torba spakowana i zapięta na ostatni guziol.

przede wszystkim gratuluję dobrych wieści :happy:
ale inamorate wytłumacz mi bo nie rozumiem :-D skoro masz rodzić naturalnie to dlaczego on ci datę wybrał? będą ci wywoływać czy co :confused2:

No właśnie też mnie zastanowiło to co Renię
Ale gratuluję mega mega bardzo i mega mega mocno trzymam kciuki,żeby malutka wcześniej sie na świat nie pchała

P.S swoją drogą jakoś większość widzę,że wcześniej będzie rodziła ( tzn przed terminem) ja się za to obawiam,że mój Aleks złośliwie będzie siedział w brzuszku ponad 40 tygodni

renia1321 tak będzie wywoływał :tak::tak::tak: To taki lekarz, który nie lubie jak się pacjentki stresują i czekają :-D Dlatego po ukończeniu 38 tygodnia jeżeli dzidzia rozwija się prawidłowo można sobie ustalić datę porodu tak żeby on przy nim był :tak:

Hehe ja też byłam tym zachwycona jak mi bratowe opowiadały dlatego odrazu do niego popędziłam :-D no chyba, ze mała zrobi psikusa i wyjdzie wcześniej, ale od jutra mam zamiar leżakować coby dzieciaczka mojego nie drażnić :-D

reklama
Do góry