reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Manta to sie porobiło... no ale już niedługo maleńka zobaczysz - a jak dobrze się poprzytulasz to może nie pojedziesz leżeć na patologie tylko od razu na porodówkę :-D

Ewstra dobre wieści - oby białeczko znikneło, cisnienie spadło i spokojnie do rozwiązania dotrwać :tak:

Ina no jak nic sen był proroczy - mówiłam, że doktorek Ciebie pomasuje :-p pakuj sie dobrze na ta porodówke, bo chyba dzisiejsza nocka Twoja ;-)

no super wizyty gratulowac ;-) niedlugo beda dzieciaczki ;-) wazne ze wszystko dobrze ;-)

Manta oby mała zdecydowała się na szybkie wyjście, żebyś musowego SPA nie musiała odbyć
Ewstra dobrze, że sytuacja się normuje
Inna super, że z małą ok, ale co do strachu Cię rozumiem :szok:, nie mógłby ktoś za nas???
Patka dla Ciebie też wszystkiego najlepszego, żebyś po tej cc szybko doszła do pełni sił

No ja też dziś po wizycie u gin. rozwarcie na 2cm, i termin cc na 6 marca (chyba że wcześniej zacznę rodzić), i w ten sposób zdecydowałam się na cc w szpitalu gdzie moja gin pracuje, tylko teraz muszę tą inną gin przeprosić że idę gdzie indziej się ciąć - będzie ciężko...

Ogólnie nie jest za dobrze z małą, bo okazuje się że jest za mała - podejrzenie że nie rośnie, i za dużo wód mam. Ja się głupia cieszyłam że przy cukrzycy mi nie urosła za duża i olałam dietę - a tu się okazuje że cukrzyca działa w dwie strony i może nie rosnąć co jest jeszcze gorsze ( ale czym to grozi nie wiem- nie chciała tłumaczyć mi gin), więc za tydzień w środę usg i jak nie rośnie to do szpitala od razu na szybsze cięcie czy obserwację. kurcze no, chyba wrócę do tej diety.

ina nie wyj tylko się ciesz - toż masz powód ku radości a nie do płaczu. Dobrze będzie, a Ty nagle w ostatniej chwili panikujesz? :no::-)

patka kciuki za czwartek

Maria może jednak mała nie taka mała jak usg by chciało - bądź co bądź, poród niebawem, na pewno bedzie ok

maria czasem usg sie myla wiec wiesz stare sprzety itd bedzie dobrze juz dzidzia donoszona wiec w kazdej chwili moga ci cc zrobic ;-) bedzie dobrze a ile wazy ci powiedzieli??

Maria trzymajcie sie obie dziewczynki. w razie czego lepiej iść do szpitala i leżeć i nawet cc mieć wczesniej. z tym, że USG się myli to fakt, ale lepiej dmuchać na zimne.

reklama
Maria o kurde mam nadzieję,że USG jednak jednak wyjaśni wszystko i okaże się,że jest ok
Ale teraz to ja się wystraszyłam bo tez tej diety tak średnio przestrzegam, a mi jeszcze nikt cukrów nie kontroluję
W czw mam USG będę do tego czasu siedziała jak na szpilkach

Do góry