reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Swoją drogą te suwaczki przez cala ciaze są nie teges :sorry2:
To hasło mnie najbardziej powala- Kto jak juz mu odejda wody jeszcze sobie chodzi i sexi sie z mezem :sorry2:

Super wieści z wizyt!

I kolejne dwa maluszki na weekend się zapowiadają :-)

Loma mozliwe, że po badaniu odchodzi Ci czop bądź lekarz majstrował cos przy szyjce, więc spokojnie - jak to nie plamienie ale krwawienie, to lepiej na izbe przyjęć podjechać...

Loma ja po piątkowym badaniu tez miała brunatne plamienie z galaretką - położna mi powiedziała, że po badaniu w tym okresie to naturalne i nie ma co panikować - chyba, że jest intensywne jak okres lub zabarwione świeżą krwią.

witam moje panie - ja bylam dzis na oddziale i udalo mi sie dostac do Pani Ordynator i zrobila mi USG i okazalo sie ze mauszek nadal ma glowke w gorze i nic nie wskazuje na to aby chcial sie przekrecic zatem 9 marca bedziemy miec cesarke

A my byliśmy dziś dodatkowo u lekarza, bo się okazało, że mam złe wyniki moczu - leukocytów 70-100 przy normie do 5 i dość liczne bakterie, nabłonki płaskie etc. Nic mnie nie boli, wiec zdziwiona byłam wynikami badań. Okazuje się, że badania moczu co miesiąc po to właśnie są, aby wykryć takie bezobjawowe infekcje. Dostałam antybiotyk Duomox i robię posiew moczu i za tydzień kontrolny mocz. mam nadzieje, ze nie zaszkodzi to mojej Kruszynce!!

a poza tym szyjka miękkka i rozwarcie na palec ;-) zaczynamy sie przygotowywać do wyjścia ;-)

reklama
Do góry