reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Aga, ale fajny, wyraźnie widać, gdzie główka a gdzie pupa :tak: tam na dole masz CRL, 16,9 mm i 8w1d tzn. 8tydz1dzień, tak jak myślałyśmy.

kahaka tak co to znaczy ja wiem , to co w koleczku wypatrzyl moj maz i jego kolezanka polozna .Ja sie nie podniecam ale polozna stwierdzila ze moze to byc zarodek ale USG slabe
Gin moj to lekki trzepak a ze byl prawie na urlopie USg przedpoptopowe mam
Zreszta nie robie sobei nadziei Jutro ide do szpitala moze mi USG zrobia i bede wiedziala cos wiecej

reklama
kathinka usg jest troszke niewyrazne ale mi sie wydaje ze widze tam cos niejestem pewna niechce ci robic nadzieji ale mi sie wydaje ze jest zarodek dokladnie pod kreseczka pomiarowa ale faktycznie jak poczekasz jeszcze chwilke i pujdziesz na usg napewno juz bedzie widac ja jak bylam na 1 usg to widzialam malutka kropeczke gin powiedzial zarodek jest t bylo w 5 tyg za tydzien jak poszlam na kontrolne usg to juz widzialam wielkaaaaaa kropeeeee :) mozesz ogladnac zdiecie dodane :) takze uciebie tez napewno bedzie wsyztsko dobrze tez zalezy od sprzetu jak jest stary niewyrazny to trudno dostrzec a jak jest wmiare nowy to wszytsko widac ladnie :) trzymam kciuki bedzie dobrze :)

Do góry