reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ivi -ale masz udaną córcie i taka akrobatka jak mój synek :-)Tylko ze ja to wiem po tym jak szaleje w brzuszku nie podglądałam:-(I jaka duża a kobitka:-)A lekarz mówił ci sugerowaną wagę jaką może mieć malutka w marcu??
Ja idę dzisiaj do ginka ale tylko na kontrole i dowiem się jak tam wyniki.Jak będę miała chwile to napisze

hej - ja dzis bylam na glukozie... 2 godzinki siedzenia i mimo ze mialam ksiazke itd to i tak mis ie dluzylo ale przezylam a malemu tak sie podobala ta glukoza ze potem akrobacje usutecznial takie ze az przez gruba bluze polarowa bylo widac jak sie wierci :)

Ja po wizycie pesser trzyma lekarz po wielkości macicy mówi ze maluch bardzo duży już jest.Wyniki super oprócz hemoglobiny bardzo słaba a łykam przecież.Przytyłam 2 kg przez 3 tygodnie.I maluch w poczekalni z nudów wpychał się pod zebro prawe i od razu po odbycie kopał.W środę idę po zwolnienie i ma mi ustalić termin usg.Lekarz do mnie mówi żebym do 15 lutego donosiła i będzie dobrze :szok:I śmieje się i mówi zero rąbania choinek:-D:-Di każe powolutku chodzić.A ja się nastawiałam na początek marca nie wcześniej :szok:

reklama
Do góry