reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Dziewczny jestem juz po wizycie,standartowo badanie moczu, ułożenie dzieciatkatka dlugosc macicy.Podczas wizyty mialam wysokie cisnienie w zwiazku z tym mialam zostac w szpitalu na obserwacji bylam lekko zdenerwowana bo nie bylam na to nastastawiona.Lezalam sobie na sali kilka godzin i co 20 mialam sprawdzane cisnienie ,spadalo wiec moglam spokojnie opuscic szpital z nakazem co tygodniowej wizyty u poloznej by sprawdzac cisnienie.Wszystko jest niby ok bo spada a nie utrzymuje sie caly czas wysokie.W 34 tygodniu mam znowu wizyte z konsultantem + skan z czego jestem zadowolona bo tutaj dodatkowego skanu nie robia chyba ze wymaga tego sytuacja.

reklama
więc wszystko gra...
Ciśnienie to nam skacze z nerwów - mam to samo u Diabełtolog mojej:-)))
Teraz z niecierpliwością będziesz czekała na ten 34 tydzień. Niech Ci gładko płynie czas i bez stresu Ewstra.

ivi -
u nas się wszyscy śmiejemy, że nam mała numer wywinie i 29 lutego się pojawi:p

Ewstra to dobrze że ciśnienie się unormowało :tak: no i udało Ci się z tym dodatkowym USG

Ivi no 29 to by była niezła data :tak: Ciekawe czy którejś z nas się uda utrafić ...

ja tam nie wiem, ale z Tymkiem miałam termin na 31 stycznia a "ubzdurałam" sobie że urodzę 23.01 :) no i 23. wieczorem zaczęłam rodzić, urodziłam 24.01 :)) Jeśli tym razem będzie podobnie, to pogratuluje sobie siły swojej psychiki:-D

Estra - uważaj na to swoje ciśnienie... dobrze że się unormowało!

IVi dobra jesteś ...:-D Ja chciałam urodzić 5 maja a urodziłam 16 - moja psychika chyba działa z opóźnieniem :-D:-D:-D

reklama
Wszystkie wizyty ( a było ich sporo od mojej ostatniej wizyty ) maga cieszą
Maluchy rosną zdrowo i tak ma być :)

Ja mam USG jutro na 19.40 zobaczymy jak mój Aleks kochany się rozwija

Mini ja też planuję max na 15 się rozpakować

Do góry