reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
perelandra dobrze, że ok. z cukrem rzeczywiście masz kobieto przejścia. co do liczenia ruchów to ja tez mam zwracac na to uwage tylko nie wiem na co dokładnie???? tzn. od kiedy panikować :baffled::confused:

nefi mnie lekarz powiedział, że 3 razy dziennie po pół godziny i ma być minimum 4 ruchy w tym czasie, jak mniej to na izbę przyjęć

Zgadzam sie z perelandra, moja położna powiedziała ze wszytko co jest nie normalne i inne od dnia codziennego. Na tym etapie ciąży już wiem kiedy malenstwo śpi a kiedy sie wierci ;) położna stwierdziala ze jeżeli instynkt podpowiada ze mały za mało sie rusza tj. Mniej niż zwykle to lepiej zadzwonić do szpitala i pojechać ,sprawdzić i spać spokojnie ;)

Ja mam jutro wizytę a właściwie 2. Pierwsza z położna i będę musiała porozmawiać na temat swedzenia i mlecznych, bezzapachowych układów ;((( mam nadzieje ze to tylko infekcje a nic poważnego ((- martwię sie okrutnie . A przed południem do szpitala na echo serca i skan jakiś tez z serduchem związany - mam nadzieje ze będzie dobrze

reklama
spokój to najlepsze lekarstwo na wszystko.. mowię Wam:p
"czasami się nie da" - wiem... ale czasami, a nie w kazdym przypadku:p

ja ruchy tez mam niby liczyc...z tym, ze doktorka mówi, ze nie chodzi jej tu o podawanie liczby dokladnie... przeciez średnio da radę wyczuć to jak nasze dzieci się ruszają:-))) i zeby nie zaczęły się porównania, że "moje rusza się 16 razy na godzinę".."a moje się rusza 7 razy...czy coś jest nie tak?" ... noł, noł, noł! różne dzieciaki, mniej i bardziej aktywne.

nefi - zaufaj sobie ... bądx spokojna... wyczułabyś pewnie jakby coś nie grało (tfu! tfu!)... intuicja zrobi swoje na pewno;p

zobacz jak mi się ładnie cukry normuja od kiedy sie nimi nie rprzejmuje;-) a wczesniej zestresowana, bo trzeba sprawdzac, mierzyc i bla bla i skakały jak szalone:p

"cziiilaaaaaaaaałcik" dziewczyny:D
albo ja taka durna jestem, albo jakas optymistka się ze mnie zrobiła.;p

przesyłam Wam telepatycznie co tam sobie chcecie... spokój, opanowanie itd:D

agusia -mój kciuk dołacza do grona "trzymaczek" ;-))) czekamy na wieści piekne.

Ostatnia edycja:
Do góry