gagucha85
Fanka BB :)
chyba po to m.in jest to forum by dzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, nawet jeśli są one gorzkie.. Dzięki Twojej relacji nefi wiem więcej i dziś na wizycie u doktorka nie omieszkam się zapytać o dodatkowe kwestie. Przykro mi, że troszkę Ci przybyło zmartwień na sam koniec ciąży. Dobrze, że jesteś pod stałą kontrolą, myślę że takie komplikacje mimo wszystko są dość powszechne.. dużo siły i optymizmu, wszystko będzie dobrze!
Manta- jeszcze 3 tygodnie i mała będzie z Toba
nie ma co się dziwić że waży prawie 3 kg. Teraz będzie mniej przybierać na wadze pewnie skonczy sie na trzech/czterech stówkach gram więcej i dzidzia i tak będzie należała do tych 'mniejszych'. Grunt, że nie masz powodów do niepokojów!
Manta- jeszcze 3 tygodnie i mała będzie z Toba
Ostatnia edycja:
chyba z 1,5 godziny mi wszystko co jej przyszło do głowy opowiadała. Tzn co zrobić w I fazie porodu, a co w II żeby jak najłatwiej urodzić (powiedziałam jej że teraz najbardziej boje się porodu, po przejściach z młodym..). Powiedziała o pielęgnacji krocza po porodzie. Powiedziała o pielęgnacji pępuszka i maluszka ogólnie.. Teraz mam jej dać znać jak już urodze
) bo przecież trzeba sprawdzić jak rośnie ta moja kruszynka - pokazałam jej te różnice w USG i umówiłyśmy się na jutro do jej prywatnego gabinetu , a na USG państwowe i tak dostałam skierowanie ale dopiero na 1 marca bo takie są terminy
więc pod tym względem jestem bardzo zadowolona .