reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

Emi jest super bohaterka:-D:tak:.Amisia to histeryczka przez przypadek ją gdzieś otrzeć choćby o paznokieć a już płacze o szczepieniu już nie wspomnę:tak:

reklama
U nas odwrotnie trzaśnie się grzechotką, że aż mnie zaboli na ten widok, a on ani piśnie, czasem aż myślę, że może on bólu nie czuje... Z drugiej jednak strony na szczepieniach płacze, więc chyba mogę być spokojna...

BYłam u lekarza z Laurą..
troche tego naprzepisywał...
krople do nosa i do pica,syrop,maść do smarowania,olejek do inhalacji..
mam nadzieje,że pomoże to wszystko.
A na noc mam zawiesić czosnek nad łóżeczkiem

Kugela wampiry zawsze mogą się pojawić zwłaszcza przy przeziębieniu :-);-).Ponoć czosnek bardzo pomaga i maść majerankowa do smarowania też:tak: na przeziębienie na wampiry to lepszy osikowy kołek

My juz po niemieckim U5 czyli polrocznym bilansie.
9700 na wadze i 70 cm
Mamy mala koszykarke podobno.
Wszystko jest ok
Szczepienia przeszly w wielkim ryku z pol godzinnym uspakajaniem...na szczescie kolejne za pol roku bo strasznie bylo mi jej zal jak tak plakala.

reklama
Do góry