reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

A chodzę bo u nas to wszystkie chyba znajome mi dzieci chodzą .Ośrodek mam 3 minuty drogi od siebie.Pediatra stwierdziła napięcie ,neurolog nie potwierdził według niego wszystko OK ale powiedział cyt:" A niech sobie dziecko poćwiczy":-)

reklama
Aksmobulka - dla własnego spokoju skonsultowałabym wyniki z innym lekarzem.

Kasiula, daj znać po ćwiczeniach.

Azula - dziwne podejście lekarza :-) Przynajmniej dla mnie.

Dr Asia no u nas jak piszę to kupa dzieci chodzi w sumie to i dobrze bo tam jest zakład dziennego pobytu dla osób niepełnosprawnych to dobrze wpływa na późniejsze relacje .Jak by się dało to małą bym do przedszkola potem na te 3-4 godziny zapisała bo to przy ośrodku i dzieci z niego przychodzą jest integracyjne.Amelka uczy sie obecnie pozycji do raczkowania i siadania bocznego nie wiem co by jej miało zaszkodzić:tak::-D

Nie wiem czy dobrze wytłumaczę z podparcia się rączkami o podłoże kolanka jak do czworaków dziecko powinno siadać bo te siadanie siłowe ponoć nie za dobre ale wiele dzieci tak siada ,a i wiele wogóle z raczkowania rezygnuje choć według rehabilitantki lepiej by raczkowało nim wstawać zacznie

Kugela no tego już nie wytłumaczę :sorry2:ale robi różne ćwiczenia i w sumie nie wiem czy uczy chyba tak bo te dzieci np z porażeniem mózgowym tez sa uczone i sa efekty .Amelka bez uczenia też by se siadała no ale co mi szkodzi pochodzić między ludzi:-D

nie, no, pwenie azula, to taki plac zabaw dla niej a dla Ciebie wypad z chaty :tak: Po prostu bylam ciekawie jakie sa "tricki" na uczenia siadania ;-)

Hej my dziś byliśmy na tej rehabilitacji najpierw jedna pani z nim poćwiczyła puzniej druga masowała ale przy masowaniu był ryk ...:( nie podobało mu się że kazali mu leżeć z główką na płasko na brzuszku następne ćwiczenia w piątek

reklama
oj to szkoda, kasiula, ze mu sie rehabilitacja nie spodobala :no: A moze byloby mu lepiej, gdyby pani Ci pokazala cwiczenie/masaz a Ty bys je wykonala? Zawsze to mamusine rece :sorry2:

Do góry