reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

filil dobrze ze wszystko ok ale to zes mnie zszokowala ze bedzie druga dziewucha:-Da to ci tylko jeden lekarz powiedzial ze chlopak?i teraz zmienil zdanie?u mnie 3 roznych lekarzy powiedzialo ze dziewucha wiec mam nadzieje ze dziewczynka zostanie dziewczynka;-)

reklama
no u mnie to było wczęsnie 17 tc jak powiedziła chłopak a wiadomo sisiaki lubia odpadać hehe nie wiem sama co będzie tak na 100 % zobacze na porodówce. mój dzieciaczek to zawsze tak leży i się rusza że w sumie ja nigdy nic nie widze hehe ja już mam parke więc teraz mi wszystko jedno a ubranka mam takie i takie więc luz bluz ...

Ja po wizycie: maluch odwrócił się główką do dołu, ale nadal wstydliwe, zasłania buźke i nóżki krzyżuje Więc dalej tyko 80% na dziewczynke... Ale powiedziała że więcej nie da bo po prostu nie widac :p Najważniejsze że wszystko wporządku, wyniki mam lepsze, mogę odstawic żelazo, i w końcu luteiny się pozbyłam...

Gratuluje udanych wizyt

Ja nie kupuje różowych ciuszków, narazie same neutralne kolorki jak już... Jedynie młody różowe body i dziewczęcą bluzeczke kupił... A tak to ja się nie nastawiam na żadną płec do września chyba tak zostanie :p

Następna wizyta 17.06

hehe ale jaja :) ja myślałam że już na tym etapie ciąży zmiany płci nie są możliwe :-p
u mnie siusior za każdym razem się pokazuje jako pierwszy, już raczej nie odpadnie :]

Ale niespodzianki!
Najważniejsze że dzieciaki zdrowe.

U nas całe szczęście nie ma szans na zmianę, jestem tego w 100% pewna. Dlatego lekką ręką kupuję dziewczęce ciuszki.

Jadźka gratuluję udanej wizyty.
Filil to niezły numer. Dobrze, że już masz parkę, no i że ciuszki nie zakupione.
U mnie na początku było na 80% chyba, ale teraz tu już nawet ja widziałam, więc jestem pewna na 100% (zresztą jakbym fotę wrzuciła to nikt by nie miał wątpliwości, bezwstydnik z tego mojego syna;-))

reklama
hahahahaha :-D ale jaja!!! a raczej ich brak! ;-) niezłe akcje z tą płcią.... no mi powiedziane...150% dziewczynka, więc nic się nie zmieni raczej. a na pierwszy rzut dostałam od teściowej troszkę ciuszków dla chłopca, bo wszyscy tak obstawiali (w sumie może z 5 bodziaków w odcieniach niebieskiego, reszta neutralna). ale dziewczynkom też ładnie w niebieskim! :-) a chłopcom w różowym! także się nie martwię, sama świadomie kupiłam długie body niebieskie wczoraj, bo materiał był genialny! i kupuję body zapinane na przodzie teraz lub lekko na boku. wydaje mi się że to wygodniejsze niż przez głowę. szczególnie te małe rozmiary, kiedy dziecko jest bardzo gibkie...

Do góry