Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
galaxia mam nadzeje ze wszystko będzie dobrze, musi być ja tez sie stresuje bo wizyte mam dopiero 21 i boje sie ze cos zlego sie okaze ale to chyba każdy ma takie głupie myśli
fajnie macie, juz niedlugo zobaczycie malenstwa
ja mieszkam w Szwecji i u nas pierwsze usg niestety dopiero w 9tym tygodniu wiec ja jeszcze musze poczekac.
a we wtorek mamy z M. pierwsze spotkanie z polozna moja, takie godzinne wiec chociaz to dobre
to wszytskie jestesmy w strachu hah xianghua tak trzeba myślec pozytywnie, ale nieraz sie przyplataja jakies glupie mysli i co zrobic..
lorelain trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze i zebys przyniosła super wieści
haha i tak trzeba Ty idziesz w pt ja w następny poniedziałek i to jeszcze o 18... a bylas juz wogole na wizycie po tym jak sie dowiedziałas? czy pierwszy raz?