reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
galaxia mam nadzeje ze wszystko będzie dobrze, musi być:) ja tez sie stresuje bo wizyte mam dopiero 21 i boje sie ze cos zlego sie okaze ale to chyba każdy ma takie głupie myśli :(

fajnie macie, juz niedlugo zobaczycie malenstwa :)
ja mieszkam w Szwecji i u nas pierwsze usg niestety dopiero w 9tym tygodniu wiec ja jeszcze musze poczekac.
a we wtorek mamy z M. pierwsze spotkanie z polozna moja, takie godzinne wiec chociaz to dobre :)

szybko minie i zobaczysz fasolke :) ja juz sie nie moge doczekac jeszcze 9 dni:) to moja pierwsza ciąża wiec troche sie boje :)

to wszytskie jestesmy w strachu hah:) xianghua tak trzeba myślec pozytywnie, ale nieraz sie przyplataja jakies glupie mysli i co zrobic..
lorelain trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze:) i zebys przyniosła super wieści :)

reklama
haha i tak trzeba :D Ty idziesz w pt ja w następny poniedziałek i to jeszcze o 18... a bylas juz wogole na wizycie po tym jak sie dowiedziałas? czy pierwszy raz?

Do góry