Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale wspaniałe widoki kto by pomyślał, że człowiek tak może się wzruszyć patrząc na czarną przestrzeń z kropeczką w środku trzymam kciuki nadal i za resztę serduszek, a jutro może coś wkleję jak dostanę od mojego gina...
Buzia sie sama usmiecha na widok takich pieknych zdjec skanow Gratuluje z calego serduszka !!! Czekam na wiecej... moje jutro a za reszte mocno trzymam kciukasy ;-x
Hej
Wklejam wam moje zdjęcie z wczorajszej wizyty choć nie za wiele na nim widac Ciaza tak jak podejrzewalam jest młodsza niż według OM. Z usg narazie termin na 7.09, ale to sie pewnie jeszcze zmieni
mam wizytę jakoś za 2 tygodnie z haczykiem, bo akurat lekarka na urlop jedzie, ale w każdej chwili mogę do niej napisać i wysłać wyniki badań na e-mail : )
wczoraj byłam na wizycie potwierdzającej ciążę i tylko (aż) było widać pęcherzyk płodowy.
mam nadzieję, że na kolejnej wizycie nie będzie już osamotniony ; D