reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

mama-nie wiem ile w tym prawdy ale mówią że kolejne jest zawsze trochę większe:-)

Moja miała 2550 u męża w rodzinie same takie małe dzieci się rodzą i nie ma znaczenia czy 30 lat temu czy teraz.

reklama
Moj synek 4260 ale szacowali 4600 i odrazu jak spojrzeli w karte mowili o cc wiec chyba takie maja zasady zobaczymy teraz. No ale nie mialam latwo do 8 cm mnie trzymali w bolach. zobaczymy jak to teraz bedzie jaka waga

Mnie się wydawało że mi lekarz jak obliczał wagę dzidzi to brał pod uwagę nóżkę i brzuszek i mu jakaś tam średnia wychodziła.

U nas zawsze się mniejsze niż większe dzieciaki w rodzinie rodziły. Takie właśnie ok 2,8-3,2kg :)

Jankesowa widzę że imię dla córci już wybrane :)

Hej dziewczyny
Ja niestety nadaje ze szpitala :-[ Kolka nerkowa nie chce mi odpuscic Meczyla mnie w poprzedniej ciazy i meczy w tej... Za duzo jeszcze nie wiem co i jak ze mna bo wynikow badan jeszcze nie ma. Wczoraj mialam za to USG - zastoj w nerce maly na szczescie, tylko strasznie mnie oprocz nerki boli cewka moczowa :-|. Z dobrych wiesci to widzialam na usg Miloszka i z nim wszystko w porzadku i wazy juz 650 gr :-).

reklama
Do góry