natasszzka87
Fanka BB :)
malutka_ja87 grtulacje zdrowego silnego syna
)
miemie życzę zdrowia i spokoju, bo to jest najważniejsze.
miemie życzę zdrowia i spokoju, bo to jest najważniejsze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) ale są też inne takie jak ja. Kochana Ty się boisz dufastonu, gdybyś przeczytała ulotki leków jakie ja brałam lub biorę nadal i z jakim ryzykiem dla mnie i dziecka się wiążą to byś się za głowę złapała ale bez nich może moje dziecko znów by odeszło. Takie wspomagane ciąże to teraz są już często, bo coraz więcej par ma problemy, takie kobiety na lekach rodzą zdrowe dzieci. Ja wierze, że i moja córeczka taka będzie i Ty też musisz. Wiesz, znam dziewczyny które brały 300 mg progesteronu dzienne do 20 tc i mają zdrowych chłopców, więc leż spokojnie i się nie stresuj, ja wierzę, że co na pisane i tak na spotka, więc wyobraź sobie, że jest Ci pisane zdrowe dziecko w lecie. Najważniejsze że te skurcze nie zaszkodziły szyjce. Ja dziękuje Bogu za każdy dzień, chociaż chciałabym wyjść do restauracji, znajomych pochwalić się brzuszkiem, ciąża o której mało osób wie, przejść się na zakupy, czy nawet spacer, ale najwyraźniejsze żeby z dzieckiem było dobrze i dla niego wszytko zniosę.