reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
haah u mnie się kurzy na półce, jakoś brak weny na czytanie czegokolwiek innego niż forum :-D

u mnie Laurka 35cm głowa, 35 klatka, taki kwadrat :sorry:

Ewa to chyba jednak z nami coś nie tak. pamiętam jak kupowałam kask na motor cała jestem rozmiaru Xl a kask mam xs na całej giełdzie nie dało się takiego znaleźć. No ale pewnie dlatego mnie nie pocięli;-)

kakakarolina, czytałam parę stron, takie czytadło nic specjalnego. Bardziej mnie interesują te historyczne ale to można tylko poczyta w czytelni, bo takich starych nie wypożyczają. Jak czytam o tych porodach dawniej to na prawde nasze rodzenie nie jest mi straszne:-)

matko ukochana!!!!!!!!! tak sobie czytam o tych Waszych głowkach tzn Waszych dzieci ze poczłapałam sprawdzić ile moje miały:
-1 - 37cm
-2 - 38cm
-3 - 35cm
-4 - 34cm
wychodzi na to że ten co najmniej ważył miał największy łeb:-)....za każdym razem byłam nacięta

ech a mnie stres jakiś dopadł bo z głupoty sprawdziłam wymiary Maksa z 30tc i o ile wszystko jest porównywalnie ciut mniejsze to już głowa Oli jest dużo dużo mniejsza :-( niby rozmawiałyśmy o tym wczoraj z gin i mówiła że jest ok ale przestałam jej wierzyć no bo co będzie miała głowę przy porodzie 26cm :szok:

Sampe masz tendencję zniżkową:)) ale u Ciebie numer 1 i 2 to inne geny niż 3 i 4 prawda? to teraz 33cm będzie

Sprawdziłam obwód główki z mojego ostatniego usg a tam 32cm. Czyli już całkiem sporo. Ale mi ginka też na poprzednim badaniu mówiła że synek ma sporą główkę. No i ogólnie jest trochę większy. Aaa i nogi będzie miał długie bo właśnie obwód głowy i długość kości udowej najbardziej wyprzedzają termin. No to będzie duży jak tatuś ;-) mój M ma 1,9m. a głowę też raczej nie małą ;-)

reklama
kakakarolina ale ze mnie niemyślący konował!!! ta pierwsza dwójka ma łeb po mnie bo ja mam wielki XL:-D a mój mąż to ma małą główkę....tzn tą na karku...wg ostatniego usg ma 33cm...

Kakakarolina gratuluje udanej wizyty....

juz wszystkie mamy coraz bliżej i bliżej

Do góry