reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza :)

Zuzia slodkie.Skad ja to znam .Tez teraz cale dni siedze w slodkosciach.Najlepsze jest to ze przed ciaza mulil mnie jeden cukierek a teraz ?wczoraj wsunelam ponad pol sloika nutelli i jeszcze wafle i cukierki.Myslicie ze mnie zmulilo?Gdzie tam.Ale mam za swoje bo teraz tyje ok 1kg na tydzien .To zdecydowanie za duzo,wiec Zuzia dietka wyszla by nam na dobre:tak:Daj znac jak tam cukier wyszedl.

reklama
A ja byłam u gin z moim wynikiem cukru i jest ok diety nie ma, cukrzycy też :-D. Poprosiłam o jeszcze raz sprawdzenie płci i dalej jest dziewczynka. Myślę, że nic się w tym temacie już nie zmieni i będzie Ola :tak: poza tym wszystko ok. (Wzięłam się za ciuszki po Maksie dziś Wam zrobię zdjęcie ile tego jest jestem przerażona:eek:)

Ja też mogłabym zjeść każdą ilość słodyczy... ;/. Na ostatniej wizycie mój gin. powiedział,że mogę do glukozy dodać trochę cytryny, wiecie coś o tym?

Tak, można wcisnąć do kubka cytrynę :) Wyniku to nie zaburza. Ja miałam przy sobie, ale w końcu nie wciskałam, bo nie było to takie złe ;)

Ja też myślę, że nie ma takiej potrzeby, po prostu nie trzeba tego picia celebrować tylko wypić duszkiem i już, najwyżej popić odrobiną wody. To w końcu jedynie mały plastikowy kubeczek bardzo słodkiego płynu, do przełknięcia.

Ostatnia edycja:
też tak myslę, że można szybko bez delektowania się wypić. Zresztą to dla zdrowia dziecka, trzeba sprawdzić i już, a cel uświęca środki! Ja jutro mam krzywą cukrową :)

Mnie tam bardziej przeszkadzał zapach gumowego kubka niż sama glukoza ;P

Orientujecie się, kiedy najpóźniej trzeba zrobić wymazy z pochwy na chlamydie itp.? Miałam iść w tym tygodniu, ale jestem chora i nie wiem, czy dam radę. Zastanawiam się, jak długo to mogę odwlekać...

Orientujecie się, kiedy najpóźniej trzeba zrobić wymazy z pochwy na chlamydie itp.? Miałam iść w tym tygodniu, ale jestem chora i nie wiem, czy dam radę. Zastanawiam się, jak długo to mogę odwlekać...

mi gin jeszcze nie zlecał, z Natalią pamiętam że robiłam jakoś pod koniec ciąży dopiero..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry