Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja bym nie dała rady z więcej niż 1 noworodkiem. Nawet sobie nie umiem wyobrazić opieki nad nimi. Już teraz mam wrażenie, że brakuje mi co najmniej 2 rąk.
Bardzo Ci współczuję strat małych istotek. Zwłaszcza że drugie miało już 16 tygodni i byłaś pełna nadziei. Mam nadzieję że tym razem urodzisz wspaniałe i zdrowe dziecko albo dzieci Trzymaj się cieplusio!
Ja to bardzo bym chciała bliźniaki, pewnie dlatego, że nie wiem jeszcze co mnie czeka, bo to pierwsza dzidzia. No ale USG pokazało jeden pęcherzyk więc już nic z tego. Ale zawsze to było moje marzenie Jak tylko widzę gdzieś podwójny wózek to buzia się raduje.
We wtorek idę na USG i mam wielką nadzieję zobaczyć bijące serduszko.
Zapisałam się do lekarza, wizyta i Usg wczesnej ciazy aż 240 zł!!!!!!!! (120 i 120) Jakieś jaja... Ile u Was kosztuje? bo ja nie wiem za co lekarze tyle sobie licza:/
o matko ja bym zmieniła lekarza...no hyba że to jakiś typowy specjalista - endo-gin, czy coś w tym stylu.
ja nie chodze prywatnie ale podobno razem z usg już biorą 120 max za wizytę.