reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

gratuluje dziewczyny udanych wizyt!!!!
wikki mala juz nie taka mala.kawalek ludzika juz z niej:)bardzo sie ciesze ze daje rade i goni :)
noirel a szyjka jaka dluga??trzymam oczywiscie kciuki za kolejne usg!

ja dzisiaj z rana porobilam zlecone badania i zaliczylam dentyste.tak wiec do przodu....:)

reklama
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, maluszki są cudowne :happy2: Ja odliczam do poniedziałku, i mam nadzieje, że poznam płeć maluszka, i czy moje przypuszczenia co do synka się sprawdzą

Noelle1986
noirel a szyjka jaka dluga??trzymam oczywiscie kciuki za kolejne usg!

trzyma 3 cm,twarda i zamknięta,jak zejdzie do 2 cm to podszywamy

Dziewczyny gratulacje !!! Tak się cieszę że wszystko u Wszystkich na dobrej drodze :-)

Noelle własnie też byłam ciekawa co to znaczy krótka :) ja mam 38 mm i utrzymuję ;)

aż chyba normalnie gin zapytam jaka moja szyjka jest:) zawsze mówiła mi długa, twarda, zamknięta - wszystko ok:) ale nie wiem jak długa:p

kora - poziom żelaza możesz sprawdzić przez morfologię, na tych comiesięcznych badaniach krwi :tak:

Zastanawiam się, co będzie u mnie. Z Kubą przez 3 miesiące brałam żelazo, bo miałam bardzo niskie, a dodatkowo musiałam jeść same białe sery, mleko itp, bo miałam niski poziom albumin:dry:

co do szyjki to ja ostatnio prosilam o usg jak mi brzuch twadnial.wyszlo ze prawie 5 cm,wiec luzik. natomiast żelazo do du..y:/ Ale u mnie to norma.

Ciekawa jestem ile mała wazy:D Moze sie 8 na wizycie dowiem:D

reklama
Do góry