reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Mavika trzymaj sie tam!Najwyzej zadzwon do lekarki i pogadaj z nia.Jezeli masz do niej zaufanie nie trac jej przez jedna opinie.Po prostu zadzwon i pogadaj z nia. Trzymamy &&&&&&& zeby wszystko bylo ok.I tak jak ty chcesz.Jestesmy z Toba ;-)

Mam nadzieję mavika, że ci lekarze jednak okażą się na tyle rozsądni zeby nie ryzykować niepotrzebnie. Oby wszystko potoczyło się po Twojej myśli i było bezpieczne dla małego:tak:

mavika trzymaj sie i nie daj sie namowic na psn .wskazania jak byk do cc.

A u nas ok!!!!!! przeplywy eleganckie,lozysko ok,wod prawodlowa ilosc.Mala ok 2770g.Wazne ze wzzystko dziala jak powinno.Teraz pozostaje sie cieszyc ze nie bede musiala wypchac z siebie 4kilowca;-)

Noelle jakie dobre wieści, córa będzie ważyła ok 3 kg, idealna waga, latwo ją urodzisz i zmieści się w ciuszki new born :) ważne, że jest zdrowa i że ją przebadali od stóp do głów. A jak widać do końca nie ma co się sugerować tymi pomiarami. Wszędzie wychodzą inaczej. Ja w pon się dowiem ile moja podgoniła mam nadzieje, że te 2,5 kg ma :)

reklama
mavika trzymam kciuki aby wszystko poszlo po Twojej mysli:)
noelle fajnie ze u Ciebie wszystko w porzadku!!!
Ja nadal jestem w szpitalu, przeplywy ok ktg tez, w sumie wszystko w porzadku, dzidzia waży ok 2500. Teraz tylko mam tu lezec i czekac na wyjscie w poniedzialek. Tak myslalam ze lekarz niepotrzebnie dal mi to skierowanie do szpitala, no ale przynajmniej wszystko posprawdzane. Wkurza mnie tylko takie leżenie bezsensu!!!

Do góry