• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty u lekarza

hej,

Ja już po wizycie, dzidzia rośnie jak powinna i jest wszystko w porządku. Ułożyła się tak, że doktórka nic nie dostrzegła czy coś tam dynda czy nie :) Termin z USG to 1.05.2013 czyli ledwo się łapię na majóweczkę.

Dołączam zdjęcie mojego 4,5 cm szczęścia.

Załączniki

• 100_7679.jpg
    100_7679.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 77
  • 100_7680.jpg
    100_7680.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 73
reklama
wiikkii!!!!!!!!!!!!!!

WOWWWWWW

jaki piękny ludzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje gratulacje!!!

czyli moje podobnie będzie wyglądać pewnie na następnej wizycie - to będzie 11t6d:)

dzisiaj byłam niezapowiedzianie na wizycie u lekarza iiiiiii jest serduszko :-):-):-)
nasz malec wg USG to 9 tydzień ciązy.
wg.OM 8 tydz.
już zgłupiałam. ale nieważne.

najważniejsze ,że jest S E RD U S Z K O :-):-):-)

Witam
Ja po wizycie i zakupach w centrach w Poznaniu:-D:-D:-D

Genetycznych niestety nie bylo, przelozone na za dwa tygodnie na 05.11. Za to zobaczylam moja fasolinke, ma 4,5 cm wg usg ma 11 tygodni i 2 dni wg OM 10 i 4 dni wiec troche do przodu ale to normalne, serducho bije miarowo, mialam mozliwos posluchac -164/min, zdjatka mam jak zrobie fotke to wkleje, ale to za godzinke jak poloze mojego zwiercenca spac :-D:-D

wiki piekna fasolinka

Framama super wiesci, gratki

Ostatnia edycja:
biedroneczko super. bardzo się cieszę.
zapominajka takie wizyty są najlepsze :)
ja (teraz citusek pogrozi mi placem) wziełam na tydz zwolnienie od lekarza. Jestem zmęczona, wymiotuje rano lub wiczorem.:zawstydzona/y:
potrzebuje czasu dla siebie.

Hej dziewczęta :-D
Ja też już po wizycie :tak: Maluszek jest piękny i całkowicie zdrowy :tak: ma dziś 5,62 cm a serduszko bije 167bpm :tak:wyniki genetyczne wszystkie idealne :tak:
Dzidzius podczas badania skakał, machał nogami i rękoma i miał kilka razy czkawkę:szok:
A tutaj zdjęcie
niunio.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry